Likit Ruj Kullanımı

Likit Ruj Kullanımı

Likit ruj, son yıllarda çok kullanılan bir makyaj malzemesi. Hem parıltılı hem de mat görünümlü çeşitleri olan bu rujlar uzun süre kalıcı etkileriyle, dudaklarda zarif bir görünüm yaratıyorlar.

Neden Likit Ruj Kullanalım?

Kadınların bu ruju kullanmak için çok haklı nedenleri var. Bunların bazılarına bakabiliriz.

Kullanımı Ayarlanabiliyor

Öncelikle likit rujun kullanımı çok kolay. Çünkü tek sefer sürmekle bile etkili sonuç alınabilir. Üstelik süreceğiniz rujun miktarını da fırçada fazla olan sıvıyı tüpün kenarına sürerek içeri akıtabilirsiniz. Böylece süreceğiniz rujun miktarını ve etkisini ayarlayarak daha etkileyici bir görünüm elde edersiniz. Dengeli dağıtılabildiği için bu ayarlamaları yapmanız da çok kolay olacak.

Dudağınızda Yaratmak İstediğiniz Etkiyi de Ayarlayabiliyorsunuz

Yoğun etki için iki ya da üç kat sürebilir, harika bir gece makyajının çarpıcı etkisini yakalayabilirsiniz. Likit ruj, tek kat sürüldüğünde ise sade ve zarif bir etki yaratır.

Aynı renkte başka bir ruju baz yaparak daha yoğun görünmesini sağlayabilir, fazlalığı bir mendille alarak doğal görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde rujun rengiyle de oynayabilir, iki değişik renkte ruju üst üste sürerek orijinal bir renk yaratabilirsiniz.

Likit Ruj Kalıcı

Her mevsim kullanılabilen likit ruj son derece kalıcıdır. Soğuk havalarda da sıcak havalarda da kullanılabilir ve uzun süreli etkisiyle sizi sık sık ruj tazeleme zahmetinden kurtarır.

Hem İnce Hem de Kalın Dudaklara Yakışıyor

Dudağın ince ya da kalın olması fark etmeksizin her kadına yakışan bir ruj türüdür. Likit rujlar dolgun dudaklarda çok şık durur. İnce dudaklarda da hafif dışarıya taşırılarak sürülmeleri halinde aynı zarif etkiyi sunarlar.

Nemlendirici Etkisi Var

Nemlendirici etkisi fazladır. Soğuk kış günlerinde olduğu kadar, rutubetli yaz günlerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca hem kış makyaj renkleri hem de yazlık bronz tenlerle uyum içindedir.

Nasıl Sürülür?

Likit ruju fırçası sayesinde rahatlıkla istediğiniz şekilde ve oranda uygulayabilirsiniz. Önce alt dudağa sürüp, dudakları birbirine bastırmanız ve sonra üst dudak başta olmak üzere yeteri kadar yoğun olmadığı yerlere fırçayla küçük dokunuşlar yapmanız tavsiye edilir.

Bir başka uygulama şekli, rujun ilk çıkarılan yoğun miktarını dudak orta çizgisine sürerek, kenarlara doğru yaymaktır.

Likit rujun fırçasını dudak kalemi gibi kullanabileceğiniz için ürün sizi dudak kalemi alma ve taşıma zahmetinden de kurtarır.

Dermoailem’de Yer Alan Likit Ruj Ürünleri

 

 

 New Well Porselen Make-Up Likit Ruj D-201

 

New Well Porselen Make-Up Likit Ruj D-201

New Well markasının sunduğu bu zarif likit ruj her tene uygun rengiyle dikkat çekiyor. Yaz kış iyi nemlendirme özelliği ve fırçası ile kullanımı son derece rahat olan bu ruju yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.  Porselen görünümlü mat dudaklar için vazgeçilmez yardımcınız olan bu ruj, gün boyu ilk sürüldüğü gibi taze kalıyor. Nemlendirici yapısıyla, dudaklarınızı her zamankinden daha dolgun, pürüzsüz ve düzgün gösteriyor. Rujun D-203 rengi de bulunuyor.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: likit ruj, likit ruj kullanımı, likit ruj nasıl sürülür, kalıcı likit ruj
Aralık 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR