Lekeli Ciltlerde Aydınlık ve Canlı Bir Görünüm Nasıl Elde Edilir?

Lekeli Ciltlerde Aydınlık ve Canlı Bir Görünüm Nasıl Elde Edilir?

Cildinizin canlı ve parlak görünmesini istiyorsanız yaşınızın kaç olduğunun herhangi bir önemi yoktur. Çünkü cilt doğru bakım yöntemleriyle her zaman cansız ve mat görünümünü ortadan kaldırabilir. Bunun için uygulanması gereken bazı adımlar vardır. İyi bir beslenme, gerekli olan vitaminlerin alımı ve doğru cilt bakım ürünlerinin kullanılması gibi.

Tüm bunlara sahip olsanız da nereden başlamanız gerektiğini bilmiyorsanız o zaman doğru ellerde olduğunuzu bilmelisiniz. Bu makalemizde cildini parlak ve canlı hale getirmek isteyenlerin uygulaması gereken yöntemler anlatılmıştır.

Vitaminler Almalısınız

Vitaminler hem vücut direncini artırırken aynı zamanda cildin güzelliğine büyük katkı sağlar. Cildin parlak görünmesini sağlayacak olan vitaminler aşağıda belirtilmiştir. Bu vitaminlerin hangisinin ne işe yaradığı ise detaylandırılmıştır.

A vitamini: A vitamini sayesinde cilt dokusu hızlıca onarılabilir. Cildin beslenmesine yardımcı olan bu vitamin sayesinde ciltte meydana gelebilecek kuruluğunda önüne geçilmiş olur.

B vitamini: B vitamini cilt tedavisinde en çok kullanılan vitamindir. Bu vitamin sayesinde cilde doğal bir parlaklık kazandırılmış olur. B vitaminin etkisi bununla kalmayacak ciltteki sivilce ve akne oluşumu engellenmiş olacaktır.

C vitamini: C vitamini de cilt üzerinde B vitaminin yapmış olduğu etkiyi gösterir. C vitamini cildin tonunu düzenlerken gözaltlarında oluşabilecek morlukların da kaldırılmasını sağlar.

E vitamini: E vitaminin amacı ciltteki nem oranının dengelenmesine yardımcı olmaktır. Özellikle kış mevsiminde cildin yaşadığı kuruluk probleminin son bulmasına neden olur. Cildi nemlendirmeye ve ciltteki stresi azaltmaya yardımcı olan Evoderm Brightening Cream 50 ml, cilde yaşlanma karşıtı bakıma yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygun olan krem, ışıltılı ve canlı bir cilt görünümüne yardımcıdır.

Işıltılı Bir Cilt İçin Yapılması Gerekenler Neler?

Işıltılı bir cildi elde edebilmek için öncelikli olarak cilt yüzeyini istenilen konuma getirmek gerekir. Lekeli ciltler, parlak görünüyor olsa da istenilen etkiyi yaratamayacaktır. Bu konuda cilt üzerindeki yaygın koyu lekelere spesifik bir etki göstermek üzere formüle edilmiş olan Bionike Defence B-Lucent Cilt Tonu Eşitleyici Konsantre Serum önerebiliriz. Krem cildin ışıltılı ve aydınlanmış bir şekilde canlı görünmesini sağlar.

Cilt bakım ürünlerini incelemek için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: lekeli ciltlerde aydınlık görünüm nasıl elde edilir, cilt bakımı, lekeli cilt
Aralık 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR