Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır

Çoğu insan gün boyu koşuşturma ve kirli hava nedeniyle ağırlaşan saçlarını yıkayacak vakti bulamamaktadır ve kirli saça şekil vermekte çoğu zaman oldukça zor olmaktadır.

Ancak, artık saçını yıkamaya vakit bulamayanların hayatlarını kurtaracak ve birkaç saniyede saçlarını tertemiz yapacak bir çözüm vardır. Bu çözüm ise Batiste Naughty Ekstra Hacim Veren Kuru Şampuan gibi kuru şampuanlar olmaktadır. Kuru şampuanlar, formüllerindeki yağ emme özelliği sayesinde gün içinde saçta oluşan yağlanmayı sadece birkaç saniye içinde yok edebilmektedir ve üstelik uygulanışı da oldukça basit olmaktadır.

Bir kuru şampuanı kullanmak için öncellikle saçı ıslatmadan tutam tutam ayırmak ve böylelikle saç diplerini ortaya çıkarmak gerekmektedir. Daha sonrasında ise kuru şampuanı biraz sallamak ve saç diplerine yaklaşık 8- 10 cm uzaklıktan saça uygulamak gerekmektedir. Şampuandan en iyi verimi alabilmek için çok yakından ya da çok uzaktan püskürtmemeye dikkat edilmesi gerekmektedir. Daha sonra şampuanı iyice dağıtmak ve saçı hacimlendirmek için saç diplerine parmaklarla masaj yapmak gerekmektedir.

Bu şekilde hacim kazandırdığınız saçları son olarak tarayıp şekillendirerek kullanabilirsiniz. Böylelikle anında temiz saçlara kavuşabilirsiniz.

Kuru Şampuan ile Saça Nasıl Hacim Verilir?

Saçlarınıza hacim kazandırmak için Batiste Fresh Ekstra Hacim Veren Kuru Şampuan gibi kuru şampuanlar kullanabilirsiniz.

Daha önceden dağınık ya da fön çekilmiş saçların hacmini artırmak için kuru şampuanı şekillendirici olarak kullanmak çok mantıklı bir tercih olacaktır. Bunun içinse yapmanız gerekenler oldukça basit olmaktadır. Öncelikle saçlarınızı taramanız ve dolaşmış herhangi bir yer varsa da bir tarak yardımıyla saçınızı açmanız gerekmektedir.

Tarak kullanarak saçlarınızın dolaşan yerlerini zarar vermeden açmak oldukça kolay olmaktadır. Tarakla saçlarınızı açtıktan sonra ise saçınıza hacim vermek için başınızı eğin ve saçlarını öne doğru atın. Kuru şampuanı önce uzaktan saç diplerine 8- 10 cm öteden sıkarak uygulayın ardından parmak uçlarınızla ürünü saç diplerinize yedirin. Daha sonra saça tamamen hacim katmak için ürünü tüm saça daha uzaktan sıkın ve saçlarınızı geriye doğru atın. Böylelikle gün boyunca hacimli kalacak saçları elde edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kuru şampuan, kuru şampuan nedir, batiste kuru şampuan, kuru şampuan kullanımı
Mart 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR