Kuru Elleri Rahatlatmak İçin 5 Öneri

Kuru Elleri Rahatlatmak İçin 5 Öneri

Birçok insan, aşırı el yıkamadan, sert ve kuru havadan ellerinde nem kaybıyla karşı karşıya kalabilir. El bakımını rutin bir hale getirmek ve kurumuş elleri nemlendirmek, yalnız pahalı kozmetik ürünlerle olmayacağı için evde bulunan ürünleri kullanarak da nemli bir cilt elde edebilirsiniz.

  1. Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan cevizi yağı, eller ve ayaklar gibi inatçı ve zor bölgeleri tedavi etmek için mükemmel bir tercihtir. Yağı ellerinize bolca sürün ve derin bir etki oluşturması için ellerinizi streç filmle sarın. Gece boyunca bırakın ve sabaha kadar ellerinizin yumuşadığını hissedeceksiniz.

  1. Yulaf Ezmesi

Yulaf ezmesi mükemmel antioksidanlara sahiptir. Bu da onu çok çeşitli cilt problemlerini tedavi etmek için mükemmel kılar. E Vitamini ile dolu olan yulaf, en kuru elleri bile rahatlatır. Bu tedavi sadece eller için değil aynı zamanda tüm vücut için kullanılabilir. Bir fincan ve yarım yulaf ezmesini öğütün, ılık bir suya ekleyin. Bu suyla alacağınız duşun sizi rahatlatması için 15 dakika gevşeyin ve tüm vücudunuzun bu besinleri emmesine ve cildi yenilemesine izin verin. 15 dakika dolduğunda ise banyodan çıkıp ve cildinizi kurulayabilirsiniz.

  1. Aloe Vera

Yanıkların ve diğer cilt rahatsızlıklarının tedavisi için aloe vera nemlendiriciler kullanabilirsiniz. Aloe vera’nın cildin iyileşme hızını artırmak ve zararlı bakterilerin büyümesini engellemek gibi sayısız faydası vardır. Nemlendirici kremi kuru cilt üzerine sürün ve ellerinizi gün boyunca nemli tutun.

Dermokil Natural Skin Aloe Vera İçerikli Rahatlatıcı & Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu 200 ml; kalıntı ve yağlılık hissi bırakmadan cildi nemlendirir, rahatlatır.

  1. İçme Suyu

Bu çok basit bir cevap gibi görünebilir, ancak içme suyu soruna yardımcı olabilir. Vücuda yeterince su alınmazsa cilt susuz kalabilir. Bu nedenle bol miktarda su içilmesini sağlamak önemlidir. Bir yetişkin için önerilen minimum su miktarı günde iki litredir.

  1. Bal

Bal, iyileştirici özellikleriyle bilinir ve çoğu mutfak dolabında bulunur. Antioksidan olarak, cildin kuruluğunu tedavi etmek için önemli olan bal, cildin yeni hücreler üretmesine yardımcı olur. Uygulama için balı ellerinizin her tarafına sürüp sarın ve yıkamadan önce birkaç dakika bekleyin.

Eller güzelliğin gözden kaçan bir parçasıdır ve hak ettiği bakımı görmemeleri halinde çok çabuk çatlayabilir ve yaşlanabilir.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: nemlendirici, nemlendirici krem, vücut losyonu, sıkılaştırıcı vücut losyonu, rahatlatıcı vücut losyonu
Kasım 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR