Kükürt Kremi Nedir? Ne İşe Yarar? Faydaları

Kükürt Kremi Nedir? Ne İşe Yarar? Faydaları

Cildiniz uzun süre bazı uyaranlara maruz kaldığında çeşitli reaksiyonlarla bunu gösterir. Özellikle ciltte görünen olumsuz etkiler görsel açıdan sizi rahatsız edebilir. Çoğu zaman güneş, hormonlar, sivilceler ve cilt üzerinde lekelenme şeklinde reaksiyonlar meydana gelir. Yağlı ve geniş gözenekli bir cilde sahip olan kişilerin bu tarz sorunlarla karşılaşma ihtimali daha yüksek olabilir. Bu noktada rahatlatıcı kremlerden destek alınabilir. Cildin rahatlamasını sağlayan kükürt kremi bunların başında yer alır.

Kükürt, malzeme olarak birçok cilt problemi ile mücadele edebilecek özellikler sunar. Krem formunda karşınıza çıkan kükürt sayesinde cildinizin çok daha sakin, parlak ve ipeksi görünmesini sağlayabilirsiniz. Kükürt kremi genel olarak içeriğinde zengin kükürt madeni bulundurur. Bu içerik sayesinde cilt üzerindeki sivilce ve lekelere karşı etkin bir mücadele sağlar. Kükürt kremi cildinize geçerek pek çok cilt sorunun giderilmesine katkıda bulunur. Özellikle ciltteki sebum seviyesini dengeleyerek birçok cilt probleminin üstesinden gelir.

Kükürt Kreminin Faydaları

Genel olarak kükürt kremi cilt üzerinde birden fazla fayda ve etki gösterir. Cilt bakım rutinlerindeki yerini alan kükürt kreminin faydalarını şu şekilde sıralamak mümkündür:

Sivilcelerin iyileşmesine ve sivilce izlerinin giderilmesine katkıda bulunur.

Cilt tonunu eşitleyerek koyu lekelerin görünümünü azaltır.

Sıkılaştırıcı etkisi sayesinde geniş gözenekli deriyi sıkılaştırır.

Düzenli kullanımda cilt renginin açılmasını sağlar.

Cilt temizliğinde aktif içerikler sunarak siyah noktaların giderilmesine yardımcı olur.

İçeriğindeki etken maddeler sayesinde cilt üzerinde bulunan yağ bezelerinin yok edilmesini sağlar.

W-Lab Kükürt Kremi 50 ml

W-Lab Kükürt Kremi içeriğindeki etken kükürt maddesi sayesinde antibakteriyel özellik sunar. Antibakteriyel yapısı sayesinde cildiniz için çok sayıda etkiyi bir arada deneyimlemenizi sağlar. W-Lab Kükürt Kremi 50 ml özel boyutu ile ürünün pek çok yere kolayca taşınmasına imkân tanır. 

İçeriğinde antibakteriyel ve fungal etkiler sayesinde akne tedavisinde başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olur. Cildin yağ miktarını düzenleyici özellikteki W-Lab Kükürt Kremi ile her yaşta sivilce problemleri ile mücadele edebilirsiniz. Bitkisel kökenli gliserin içeriği sunan krem aynı zamanda cildinizi nemlendirerek ihtiyacı olan yapıya ulaşmasını sağlar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kükürt kremi nedir, kükürt kremi ne işe yarar, kükürt kreminin faydaları nelerdir, cilt bakımı, gözenek sıkılaştırıcı
Ekim 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR