Kış Aylarına Uygun Ruj Renkleri

Kış Aylarına Uygun Ruj Renkleri

Bayanların en çok merak ettiği konulardan biri olan bu kış hangi ruj rengini tercih etmeliyim? Sorusunun yanıtını bu makalemizde bulalım istedik. Çünkü yazın sıcak günlerini geride bıraktığımız şu günlerde artık koyu renkli kazaklarımıza ve atkılarımıza geri dönüş başlıyor.

Kışa Yakışan Ruj Renkleri

Nude Ruj Tonları

Nude rujlar, yaz ve kış fark etmeden kullanılan favori renkler arasında yer alır. Tüm makyaj tonlarına yakışan bu ruj rengi kışın soğuktan kurumuş dudakların daha canlı görünmesini sağlar. Selin Beatuy Ruj Cream Cup Nude’un en güzel ve en ışıltılı tonunu dudaklarınızda hissetmenizi sağlayacaktır.

Bordo Ruj Tonları

Kışın ilk akla gelen renklerin başında bordo geliyor. Bordo renkler özellikle gece makyajlarında dudakların ön plana çıkarılması için etkilidir Sıcak tonlu rengi ile cilde ayrı bir canlılık katacak.

Kırmızı Ruj Tonları

Kırmızı renk, her mevsimde tercih edilebilen renkler arasında yer alıyor. Zamanlı ya da zamansız kullanıldığı gibi canlı ve mat kırmızı renkleri de vardır. Kırmızı rengin bozulup bozulmadığını kontrol etmeniz gerekmez, doğal olarak bu da kırmızı rengin daha fazla kullanılmasını sağlamıştır. Kırmızı renkli ruju sürdükten sonra 16 saat boyunca bozulmadan ve çıkmadan kalabilir.

Lip Gloss Ruj Tonları

Dudakların daha parlak ve daha canlı görünmesini sağlayan Lip gloss özellikle kışın kurumuş olan dudakların nemlendirilmesini ve bu sayede daha canlı ve parlak olmasını sağlar. New Well Derma Liquid Lipgloss, gün boyu dudaklarının ihtiyacı olan nemi sağlar. İlk sürüldüğü gün gibi tazeliğini korur ve böylece dudaklarının göz alıcı hale gelmesini sağlar. Temel olarak kırmızı, pembe ve kahverengi gibi farklı renk tonlarına sahiptir. Toplamda 19 farklı renk seçeneği vardır. Aralarından zevkine ve kombinlerine uygun olanları seçerek dudaklarına sihirli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Dudak Makyajı yaparken dikkat edilecek hususların başında dudakların dolgunlaştırılmasını sağlamak vardır. Dudağınıza süreceğiniz ruju seçerken kolay çıkmamasına ve dudaklarınızı beslemesine dikkat etmeniz gerekir. Bazı rujların içerisinde E vitamini bulunur ve bu vitamin dudakların beslenmesini sağlayarak kurumasını ve çatlamasını önleyecektir.

Kahverengi Ruj Tonları

Kahverengi rujlar kışın olmazsa olmazlarıdır. Sürüldüğünde 90’lara kadar götüren bu renk doğal tonlu olmasından dolayı aşırılığı sevmeyenler içinde

Makyaj çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: ruj, kış aylarına uygun ruj renkleri, node ruj tonları, kırmızı ruj tonları, makyaj önerileri, dudak makyajı
Aralık 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR