Kirpik Tipine Göre Nasıl Maskara Seçilir?

Kirpik Tipine Göre Nasıl Maskara Seçilir?

Makyajın vazgeçilmez detaylarından biri de göz alıcı kirpiklerdir. Çarpıcı ve etkileyici kirpikler elde etmek için maskara seçimini kirpik yapısına göre seçmek doğru bir tercih olacaktır. Kirpik yapısını doğru tanıyarak seçim yapmak hacimli ve uzun kirpiklere sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Göz makyajının tamamlayıcısı olan maskaralar ile makyajınızı kusursuz hale getirebilirsiniz. Bunun için kirpik yapınızı keşfetmeniz ve kirpik yapınıza uygun maskara tercih etmeniz göz makyajı açısından oldukça önemlidir. Doğru maskara seçimiyle göz makyajınızda çarpıcı bir dokunuş elde edebilirsiniz.

Kirpik tipiniz düz, ince, kıvrımlı ya da uzun şekilde olabilir. Maskara seçiminde doğru ürün tercih etmek için kirpik türünü tanımak oldukça önemlidir. Kirpik tipinize uygun maskara seçiminde birçok maskara seçeneği karşınıza çıkabilir. Kirpik tipinizi tanımanız uygun maskarayı alabilmeniz ve etkili bir görünüm elde edebilmenizi sağlar.

İnce ve Seyrek Kirpikler

İnce ve seyrek kirpiklere sahipseniz dolgun ve hacimli kirpikler elde etmek isteyebilirsiniz. Doğru maskara seçimiyle dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz.  Bunun için hem hacim hem de siyah etki sunan maskara tercih edebilirsiniz. Maskaranızın koyu olmasına, kalın ve sık telli fırça olmasına özen göstermelisiniz.

Kirpiklere hacim verirken kirpiklerin birbirine yapışmamasına dikkat etmelisiniz. Çarpıcı bakışlar için kirpikleri koyulaştırmanın yanı sıra tek tek ayırıp hacim vererek yelpaze etkisi yaratabilirsiniz. Yelpaze etkisi görünüm için New Well Suya Dayanıklı Siyah Maskara – Volume & Waterproof Extra Length tam size göre. Uzun ve kısa boyutta kıllardan yararlanılarak elde edilen Volume & Waterproof en küçük kirpikleri bile kavrayarak eşit oranda uzatır ve hacim kazanmasına yardımcı olur. Topaklanmayan yapısıyla makyajda pratik ve etkili dokunuşlar elde edebilirsiniz.

Kısa ve Düz Kirpikler

Kısa ve düz kirpiklere sahipseniz uzun ve kıvrık kirpikler elde etmek isteyebilirsiniz. Bunun için kirpiğinize uygun olarak kıvrımlı fırçalardan yararlanabilirsiniz. Maskara seçiminde kıvrımlı fırçalardan yararlanarak kıvrımlı kirpik görüntüsü elde edebilirsiniz. Farmasi Optimal Style Maskara hacimli, uzun ve kıvrık kirpikler için ideal bir maskaradır. Optimal Style özel formüle edilmiş ve plastik fırçasıyla tek tek ayrılan dolgun, uzun ve kıvrık kirpikler sağlar.

Hacimli ve Düz Kirpikler

Eğer siz de hacimli kirpiklere sahipseniz ve kirpikleriniz kıvrımlı değilse kullanmanız gereken fırça asimetrik kıllara sahip kıvrımlı bir fırçaya sahip maskara almaktır.

Etiketler: maskara, rimel kirpik tipine göre maskara, maskara seçimi, hacimli kirpikler, suya dayanıklı siyah maskara, göz makyajı, makyaj
Mayıs 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR