Kirpik Dibine Kalem Nasıl Sürülür?

Kirpik Dibine Kalem Nasıl Sürülür?

Göz kalemi gözlerimizin rengini açığa çıkaran, şeklini vurgulayan ve makyajımızı daha da çekici hale getiren önemli bir makyaj malzemesidir. Bu makyaj malzemesi halihazırda çoğu kadının severek kullandığı ve uzun yıllardır makyaj rutinlerinde sağlam bir yeri olan bir parçadır.

Göz kaleminizi seçerken göz renginiz, giydiğiniz kıyafet ve makyajınızın hâkim rengi gibi önemli faktörlere dikkat etmelisiniz. Tabii, bunun yanı sıra seçtiğiniz göz kaleminin suya dayanıklı ve akmayan bir kalem olması makyajınızın mükemmelliğini koruyacaktır.

Kimi zaman siyah kimi zaman ise renkli olarak tercih edilen göz kaleminin rengi kadar nasıl sürüldüğü de önemlidir. Hızlıca ve kolayca çekerek harika bir görünüm elde edebileceğiniz bu makyaj malzemesi için özellikle kirpik dibi önemli bir noktadır. Kirpik dibine kalem nasıl sürülür sorusunu merak ediyorsanız, bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Alt Kirpik Dibine Kalem Nasıl Sürülür?

Alt kirpik dibine kalem sürmek göz makyajınızı vurgulayan en güzel detaylardan biridir. Alt kirpik dibine kalem uygularken öncelikle göz içine kalemi sürerek başlayabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta alt kirpik dibine uyguladığınız kalemin gözünüzü küçültebileceğidir. Bunu engellemek ve daha da gölgeli bir görünüm vermek için alt kirpik dibinizin dışına kalemi çekip dağıtabilirsiniz.

Üst Kirpik Dibine Kalem Nasıl Sürülür?

Üst kirpiklerinize kalem sürmek istediğinizde de aynı şekilde kirpiklerinizin üstü ve göz kapağınızın uçları kalemi çekebileceğiniz iki ayrı yer olarak karşımıza çıkmaktadır. Kirpik dibinizin göz kapağının üstündeki kısmına istediğiniz kalınlıkta ve renkte göz kaleminizi sürerek başlayabilirsiniz.

Sonrasında Hollywood eyeliner ya da görünmez eyeliner da denen bir teknik ile göz kaleminizin görünümünü daha etkileyici bir hale getirebilirsiniz. Göz kapağınızın üstüne sürdüğünüz kalem görüntüsünü göz kapağınızın altından da destekleyen bu sihirli hileyi uygulamak için göz kapağınızı hafifçe kaldırıp yukarı bakarak kalemi uygulamalısınız.

IMPALA Göz Kalemi - Eye Pencil ile en klasik fakat en şık görünümlerden biri olan göz kalemi görünümüne kavuşabilirsiniz. Yoğun pigmentli güçlü görünümü sayesinde IMPALA göz kalemi ile buğulu ve göz alıcı bir göz makyajı elde etmeniz mümkündür.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kirpik dibine kalem nasıl sürülür, göz kalemi, makyaj önerileri, güzellik sırları, eyeliner
Ekim 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR