Kirpik Bakımının Önemi

Kirpik Bakımının Önemi

Kadınlar çekici bakışlara sahip olmak için kirpiklerinin bakımlarına önem verir. Göz makyajında odak nokta kirpiktir. Yoğun kirpik ve iri gözlere sahip olan bir kadın anlamlı bakışlara sahip olur.

Peki, kirpik bakımı nasıl yapılır?  

Kirpik Bakımı

Kirpik bakımı yapılırken besleyici olan ürünlerin kullanımı önemlidir, çünkü kirpikler makyaj sonrasında dökülmüş olsa da yenilerinin çıkması sağlanmış olur. Kaliteli maskara kullanımı kirpik bakımı yapılırken çok önemlidir. Kalitesiz ürünler kirpikleri dökerken içeriğinde besleyici maddeler olan maskaralar kirpiklerin bakımını maksimum seviyeye kadar ulaştırabilir. Maskaranın dışında kirpiklerin bakımına önem veriyorsanız kirpik serumları bu konuda oldukça başarılı olan ürünlerdir.

Kirpik Serumu Nedir?

Göz kapağındaki tüylerin güçlenmesi ve beslenmesini sağlamak için kullanılan sıvıya kirpik serumu denir. Serum içerisinde etkili yağlar vardır ve bu yağlar kirpiklerdeki kusurların kapatılmasını sağlar. Yanlış makyaj malzemeleri seçilmiş olsa bile kirpik serumları ürünün verebileceği zararı maksimum düzeye indirir. Kirpik serumu kullanımı günlük ya da haftalık olarak uygulanabilir.

Kirpik Serumu Nasıl Kullanılır?

Kirpik serumları farklı şekillerde uygulanabilir. Bunun için ürünün genel kullanım özelliği belirleyici olandır. Genel olarak maskara fırçası şeklinde tasarlanır ve maskara sürüyormuş gibi uygulama yapılır. Bazı kirpik serumları dudak fırçası görünümündedir ve bu ürünleri göz kapağınızın üzerinden uygulayabilirsiniz. New Well Bio Herbal Bitkisel Mascara içeriğindeki 7 farklı bitkisel öz, doğal yağ, protein ve vitamin ile kirpikleri besler, kirpiklerin uzamasına ve hacim kazanmasına yardımcı olur.

Takma Kirpik Kullanımı

Bazı kirpikler yeterli hacme ve uzunluğa sahip olmayabilir. Doğal bir görünüm kazanmak amacıyla kullanılan takma kirpikler özellikle özel günlerde tercih edilir. 3 boyutlu forma sahip olan kirpikler sayesinde bakışlara anlam kazandırarak daha çekici bir görüntü sağlanabilir. 

Takma Kirpik Nasıl Takılır?

Takmak kirpik kullanabilmeniz için bir adet yapıştırıcı bir adet cımbız olması gerekir. Uygulama yapılmadan önce var olan kirpikler üzerine rimel çekilir ve bu sayede takma kirpiğin altında kalması sağlanmış olur. Kirpiklere bir miktar yapıştırıcı sürdükten sonra 30 saniye boyunca beklenir ve sonra takma kirpikler yapıştırılır.

Doğal makyaj ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: kirpik, kirpik bakımı, kirpik bakımı önemi, takma kirpik, kirpik serumu, kirpik serumu nasıl kullanılır, takma kirpik kullanımı, takma kirpik nasıl takılır
Ağustos 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR