Keratin Sütü Ne İşe Yarar? Keratin Sütü Faydaları

Keratin Sütü Ne İşe Yarar? Keratin Sütü Faydaları

Saç, cilt ve tırnakların ana bileşenini oluşturan keratin, birçok saç ve tırnak bakımı ürünün temel hammaddesini oluşturur. Saçların ve tırnakların doğal yapısında bulunan bir protein olan keratin son derece faydalı bir maddedir. Son dönemlerde oldukça tercih edilen keratin sütü ne işe yarar? Keratin sütü ne için kullanılır? sorularının cevaplarını sizler için derledik.

Keratin Sütü Nedir?

Keratin saç, tırnak ve dişlerin güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayan ve vücutta bulunan bir proteindir. Ancak farklı sebeplerden dolayı vücudumuzda keratin azalabilir. Bu nedenle dışarıdan keratin takviyesi almak gerekir. Keratin sütü vücutta keratin üretiminin teşvik edilmesine yardımcı olan ve saç tellerinin güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayan bir üründür.

Keratin Sütü Ne İşe Yarar?

Keratin sütü saçları besler ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Güçsüz, kolay kırılan, yıpranmış ve onarılma gereksinimi bulunan saç ve tırnaklar için oldukça önemli olan keratin sütü düzenli bir biçimde kullanılırsa saçlarda dökülme, mat ve cansız görünüm, kırılma ve çevresel etkenlere bağlı yıpranma ve boya işlemlerinin ardından çeşitli problemlerin çözümüne yardımcı olur.

Keratin sütü ayrıca saçlarda oluşan kabarmanın önüne geçer. Keratin sütü saçları yıpratmadan düzleştirir. Saç düzleştiriciler gibi toksik kimyasallar olmadan saçlarınızı güvenle düzleştirebilirsiniz. Ayrıca saç tellerini kırmadan proteinler ekleyerek saçlarda meydana gelmiş hasarı onarır. Keratin sütü ayrıca saçlarda kuruluk ve mat bir görünüm için fayda sağlayacaktır.

Tırnakların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayan keratin sütü, kırılmayı ve soyulmayı azaltır. Tırnaklarda oluşan beyaz ve sarı lekeleri ortadan kaldıran keratin sütü tırnakların güçlü, sağlıklı ve hızlı uzamasını destekler. Keratin sütü sayesinde uzun, sağlıklı ve güçlü tırnaklara sahip olmak mümkündür.

Keratin Sütü Saça Nasıl Uygulanır?

Saçları şampuan ile temizledikten sonra keratin sütünü nemli saça eşit olarak uygulayabilirsiniz. Keratin sütünü uyguladıktan sonra saç tellerine derinlemesine etki edebilmesi için bir tarak ile beş dakika boyunca saçlarınızı tarayın ve ardından saçlarınızı iyice durulayın. Keratin sütü kullanımının ardından zengin amino asit ve mineraller saçlarınızı besleyecek ve nemlendirecektir. Ayrıca saçlara vitamin desteği sağlayan bu ürün ile saçlarınız parlak ve canlı görünecektir.

Schila Cosmetic Keratin Sütü saçları besler. Kopmaları engellemeye yardımcıdır. Saçlara daha parlak ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Saçların hızlı uzamasını sağlar ve parlak bir görüntü sunar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: keratin sütü nedir, keratin sütü ne işe yarar, keratin sütü faydaları nelrdir, keratin sütü saça iyi gelir mi, saç bakım önerileri
Ağustos 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR