Kaş Kalemi Nedir? Kaş Kalemi Nasıl Seçilir?

Kaş Kalemi Nedir? Kaş Kalemi Nasıl Seçilir?

Kaşlarımızın yapısı yüzümüzü şekillendirir. Kaş şekli ve renginin değişmesi yüz ifadesi ve bakışların değişmesine neden olmaktadır. Bu nedenle kaşlar, makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar arasında yer alır. Sizin için en uygun kaşlara sahip olmak için doğru kaş kalemini bulmanız son derece önemlidir.

Kaş Kalemi Nedir?

Kaş kalemi kaşların üzerindeki boşlukları doldurmak ve şekillendirmek amaçlı kullanılan makyaj malzemeleridir. Dolgun ve belirgin kaşlar yüzün ön plana çıkmasında etkilidir. Kaş kalemi ayrıca makyajın daha belirgin olmasına yardımcı olur. Bu nedenle kaş kalemleri makyaj çantasının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır.

Doğru Kaş Kalemi Nasıl Seçilir?

Kaş kalemi seçerken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. İlk aşamada kaş kalemi ile kaş renginin aynı renk olması gerekir. Kaş rengine uyum sağlamayan kalemler kötü bir görüntüye sebep olabilir. Kaş kalemi seçerken kaş rengini baz almak gerekir. Suya dayanıklı kaş kalemleri ile şekillendirmiş olduğunuz kaşların gün boyu bozulmadan kalmasını sağlayabilirsiniz.

Kaş kalemi seçerken kalıcılığı yüksek ürünler tercih etmeniz son derece önemlidir. Böylelikle gün içerisinde kaşlarınız bozulmaz ve dağılmaz. Gün boyu belirgin kaşlarla tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca kaş kalemi alırken yapısının yumuşak olmasına özen göstermek gerekir. Sert kaş kalemi kaş yapısına zarar verebilir.

Sarışın kadınlar kaş kalemi alırken kaş renginin bir ton açık rengini almaya özen göstermelidir. Bu ton kaşların arasındaki boşluğun dolmasını sağlayacaktır. Kaşları doldurmadan önce kaş fırçasıyla kaşları yukarı doğru tarayıp boşluklar belirlenebilir. Açık tonlardaki kaşların daha doğal görünmesi için kaş kaleminden yardım alabilirsiniz.

Kumral kadınlar ise koyu olmayan kahverengi kaş kaleminden yararlanabilir. Kaş kalemi alırken kaş rengine uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Yumuşak uçlu kalemler, kaşların kırılmasının önüne geçecektir.

Esmer tenli kadınların siyah kaş kalemi kullanması çok hoş bir görüntü vermez. Bu nedenle siyah saçlı da olsanız siyah kaş kalemi yerine koyu kahverengi tonları tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Kaş Kalemi Önerileri

Kaş kalemi tercih ederken kalıcılığı yüksek kaş kalemi kullanmak önemlidir. Bu nedenle kaş kalemi alırken kalıcı kaş kalemi tercih etmeniz gerekir. Suya dayanıklı yapıda olması da oldukça önemli bir detaydır. Kalıcı kaş kalemi tavsiyesi için araştırma yapıyorsanız IMPALA Kaş Kalemi tam size göre. Pudralı formülü sayesinde doymuş, mat, kadifemsi, pürüzsüz ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Mükemmel şekillendirme için fırçayı kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı olan IMPALA kaş kalemi gün boyu kalıcılığa sahiptir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kaş kalemi nedir, kaş kalemi nasıl seçilir, kaş kalemi önerileri, makyaj önerileri
Temmuz 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR