Kapatıcı Tüm Yüze Uygulanabilir mi?

Kapatıcı Tüm Yüze Uygulanabilir mi?

Makyaj yapmayı sevenler kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için farklı ürünlerden yardım alır. Genel olarak yüz makyajında her bölge için özel olarak formüle edilen pek çok ürün vardır. Özellikle cildin büyük bir bölümünü kaplayan fondöten ve kapatıcılar en sık kullanılan tamamlayıcı ürünler arasında yer alır. Kapatıcılar farklı marka ve içerikler sunarak cildiniz için en iyi çözümlere ulaşmanızı sağlar. Genelde yüz makyajının ilk basamakları arasında kapatıcı kullanımı gelir. Özellikle pürüzsüz bir bölge elde etmek için öncelikle kapatıcı uygulamak gerekir.

Concealer olarak da bilinen kapatıcı kullanırken koyu göz altındaki kusurları kapatmak için doğru tonu seçmekte zorlanabilirsiniz. Bu noktada koyu göz altları için en uygun seçenek açık renkli kapatıcılardır. Aradığınız görüntüye ulaşırken tercih edeceğiniz kapatıcının tonunu doğru seçmek son derece önemli. Genelde kapatıcı seçimlerinde cilt tonunun 1,5- 2 ton açığını almak daha iyi sonuçlara ulaşmayı sağlar. Bu sayede göz altı ve diğer bölgeler için kusursuz bir kapatıcılık yakalayabilirsiniz.

Makyaj yapmayı sevenlerin çoğu kapatıcı kullanımının nasıl olması gerektiğini merak eder. Bazıları için kapatıcı belli bölgelere uygulanması gereken bir ürün olurken, bazıları cildin tamamına uygulamayı tercih edebilir. Kapatıcı kullanımında temel kriter sorunlu ya da renk eşitliğine ihtiyaç duyan bölgelerdir. Bu noktada göz altında veya yüzdeki basit kusurları gizlemek için kapatıcı farklı yerlere rahatlıkla uygulanabilir.

Kapatıcı Tüm Göz Altına Uygulanmalı Mı?

Kapatıcılar çoğunlukla göz altına uygulanarak renk eşitsizliklerini ortadan kaldıran yardımcı ürünlerdir. Makyaj altı için kusursuz bir görünüm sunan kapatıcıları uygularken göz altınıza dikkat etmeniz gerekir. Göz makyajını doğrudan etkileyen kapatıcıları kullanırken alt kirpik diplerine odaklanabilirsiniz.

Buna göre alt kirpik diplerine kadar kapatıcı uygulamak gözlerinizin daha kısık ve küçük görünmesi için önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle göz altına kapatıcı uygularken kirpik diplerinizi es geçmenizde fayda var. Bunun yanı sıra kapatıcının üzerine koyu tonda bir far sürerek çok daha derin bir göz makyajı elde edebilirsiniz. Kusursuz bir göz makyajı yaparken IMPALA Likit Kapatıcı- Liquid Concealer tercih ederek çok daha etkin bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kapatıcı nedir, kapatıcı tüm yüze uygulanabilir mi, kapatıcı nasıl kullanılır, göz altı morlukları için kapatıcı önerisi, makyaj önerileri
Ekim 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR