Kalıcı Oje Nedir?

Kalıcı Oje Nedir

Yoğun iş temposuna sahip kadınların tırnak bakımı için zamanları ister istemez olmayacaktır. Bu nedenle yoğun çalışan kadınlar genelde aynı renkte oje kullanmayı tercih ederler. Kalıcı oje ise manikür ve oje için zamanları olmayanlar için ideal bir seçenektir.

Normal ojeler uygulandıktan bir süre sonra ilk günkü görünümlerini kaybetmeye başlar. Soyulan ve matlaşan ojelerin estetik olarak görüntüsü hoş olmadığından temizlenmesi ve yeniden sürülmesi gerekir. Doğal olarak bu zaman alan bir işlemdir ve vakit ayırmak gerekir. Kalıcı ojeler ise bir kez yapıldıktan sonra uzun süre boyunca deforme olmaz ve kalıcılığını korur.

Kalıcı ojeleri çıkmamasının yanı sıra uzun süre boyunca pürüzsüz ve parlak kalması ise kadının bakımlı görünmesini sağlar. Tırnak üzerindeki kusurları kapatırken hava ve su geçirmeyi engellemediğinden dolayı tırnakların yapısının bozulmasına neden olmaz.

Kalıcı ojeler güvenli malzemelerden üretilir. Güneşin ışınları ojenin kalıcılığını artırırken uzun süre boyunca dayanmasını sağlar. Kalıcı oje yapılırken özel cihazlar kullanılır ve bu cihazlar ojenin tırnak üzerine hatasız ve düzgün bir şekilde yapıştırılmasını sağlar. Kalıcı oje uygulamasının evde yapılması mümkün değildir, bunun için güzellik merkezlerine gitmek gerekir. Güvenilir bir merkez istediğiniz kalıcı oje uygulamasını yapacaktır.

Kalıcı Oje Nasıl Uygulanır?

Kalıcı oje yapılmadan önce tırnakların törpülenmesi sağlanır. Bu sayede tırnaklar yağdan arındırılmış ve mat bir hale getirilmiş olur. Tırnakta kusurların kapatılması için baz uygulanır ve sonrasında oje sürme işlemi yapılır. Her kat için tırnaklar 1 dakika güneş ışığında bekletilir ve uygulamanın tamamlanmasının hemen ardından eller kullanılabilir.

Kalıcı Oje Ne Kadar Dayanır?

Kalıcı ojelerin dayanıklılık süresi tahmin edildiği gibi çok uzun değildir. Bu süreç içerisinde tırnaklarında uzamaya devam ettiği göz önünde bulundurulduğunda kalıcı ojeler 1 ay sonra çıkacaktır.

New Well Derma Nail Nutrution Tırnak Besleyici, içeriğindeki besleyici formüller sayesinde tırnaklarında meydana gelen ayrılmaları onarır.

Kalıcı Oje Zararlı Mıdır?

Kalıcı oje yapılırken tırnaklara zarar verebilecek herhangi bir ürün kullanılmaz. Ürünlerin havayı ve suyu geçirgen bir yapısı vardır.

Kirpik bakımınız için kullanacağınız farklı ürün seçeneklerini https://www.dermoailem.com/ sitemizden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: kalıcı oje, kalıcı ojeler, kalıcı oje nedir, tırnak besleyici
Şubat 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR