Kalıcı Cilt Makyajının Püf Noktaları

Kalıcı Cilt Makyajının Püf Noktaları

Kadınlar her zaman güzel ve bakımlı görünmek ister. Bu nedenle makyaj kadınlar için oldukça önemlidir. Günlük hayatın temposunda makyajı sürekli olarak tazelemek mümkün olmayabilir. Bu noktada uzun süre kalıcı makyaj kadınların kurtarıcısıdır. Daha kalıcı bir makyajın püf noktalarını keşfedin.

Cilt Temizliği

Kalıcı bir makyajın püf noktası temiz bir cilde uygulamaktan geçer. Cildiniz temiz değilse ve gözenekler kapalıysa makyajda istediğiniz görüntüyü ve kalıcılığı elde edemeyebilirsiniz. Cildinizin hava almaması makyajın ciltte kalıcı olmamasına neden olabilir. Bu nedenle makyaj yapmadan önce cilt temizliğine özen göstermek gerekir.

Makyaj Bazı

Cildi temizledikten sonra nemlendirmek de makyajın kalıcı olması açısından önemlidir. Nemlendirdikten sonra makyajınızın gün boyu kalıcı olmasını istiyorsanız makyaj bazı uygulamalısınız. Makyaj bazı, kalıcı makyaj için etkili bir uygulamadır. Makyaj bazı makyajın uzun süre kalıcı olmasını ve cildin ışıltılı görünmesini sağlar. Makyaj bazı, makyaja başlamadan önce cilde uygulanır ve fondötenin ciltte uzun süre kalmasını sağlar.

Doğru Fondöten Seçimi

Uzun süre kalıcı bir makyaj için bulaşmayan ve uygulandıktan sonra sabit kalan fondötenleri tercih etmelisiniz. Güçlü kalıcılığa sahip kapatıcılar cilt için koruma kalkanı oluşturarak etkili bir görünüm sağlar.

Allık Kullanımı

Allık, elmacık kemiklerinin belirginleşmesini sağlayan ve yüzü canlandıran bir makyaj malzemesidir. Gün içerisinde en çabuk dağılan makyaj malzemesi olan allığı doğru uyguladığınız takdirde gün boyu kalıcılık elde edebilirsiniz.

Allığın kalıcı olması için hem toz hem de likit allık kullanabilirsiniz. New Well Derma Cover Terracotta Allık etkisiyle gün boyu ışıltılı ve parlak bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Gün Boyu Işıltılı Dudaklar

Kadınların en çok dikkat ettiği canlı ve ışıltılı dudaklardır. Gün içerisinde sürekli olarak yiyip içtiğimiz için rujumuzu her zaman tazelemek zorunda kalabiliriz. Her ortamda rujumuzu tazeleme şansımız olmayabilir. Bu nedenle ruju sabitleyerek gün boyu ışıltılı ve parlak dudaklara sahip olabilirsiniz 

Kalıcılığı yüksek rujlar tercih ederek gün boyunca rujunuzun taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Bunun dışında yapabileceğiniz bir diğer uygulama, ruju uygulamadan önce dudaklarınıza transparan pudra uygulayabilirsiniz. Bu işlem ile gün boyu kalıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kalıcı makyaj, kalıcı makyaj uygulaması, kapatıcı, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır
Mart 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR