Kalıcı Bronzluk İçin Bilmeniz Gerekenler

Kalıcı Bronzluk İçin Bilmeniz Gerekenler

Yaz henüz yaklaşırken hepimiz deniz, güneş ve kum hayali kurmaya başlarız. Güzel bir deniz tatili yapmanın hayalini kurarken de çoğumuzun aklından aynı şey geçer. Altın gibi parıldayan bir cilt ve güzel ve kalıcı bronzluk. Bütün sene denizi ve güneşi özledikten sonra tatilinizde güneşin altında dinlenerek uzun ve güzel günler geçirmenin yanında kalıcı ve harika bir ten rengi elde etmek sizin elinizde.

Ten renginizi yaz itibariyle koyu görmeyi sevenlerdenseniz bronzlaşmanın aslında dikkatle yapılması gereken bir şey olduğunu biliyor olabilirsiniz. Faydaları çok olan güneşe fazla maruz kalmak aynı zamanda sağlığınız için tehlikeli de olabilir. Dolayısıyla güneşlenirken gerekli cilt bakımı önlemlerini alıp doktorların önerdiği saat aralıklarında ve sürede güneşlenmenizi öneriyoruz.

Bronzlaşmak isterken her zaman istediğimiz tonu elde edemeyebiliriz. Özellikle beyaz tenli iseniz sizin için bronzlaşmak daha zor olabilir. Yalnızca kızarıp bronzlaşamamak gibi problemler yaşayabilirsiniz. Bu sebeple sizler için bu yazımızda kalıcı bir bronzluk elde etmek için neler yapabileceğinizden bahsettik.

Kalıcı Bronzluk Nasıl Sağlanır?

Peelingi Eksik Etmeyin

Peeling ile cildinizdeki ölü derilerden kurtulabilirsiniz. Rahatlatıcı bir bakım tekniği olan peeling cildinizin pürüzsüzleşmesini sağlar. Bronzlaşırken derinin soyulması ihtimaline karşı düzenli bir peeling rutini ölü derilerden arınmanızı ve bronzluğunuzun kalıcı olmasını sağlar.

Cildinizi Nemli Tutun

Cildinizin nem dengesini korumak her zaman çok önemlidir. Ancak söz konusu olan şey kalıcı bronzluk olduğunda ise güneşlendikten sonra cildinizi rahatlatmak için süreceğiniz nemlendiriciler bronzluğunuzun kalıcılığını artıracaktır. Nemlendirici yardımıyla cildiniz kuruyup gerilmeyeceği için yumuşak ve pürüzsüz bir bronzluk elde edeceksinizdir.

Güneş Spreyi Hala Önemli

Bronz bir ten elde etmek koruyucu güneş spreylerini tamamen ihmal etmek demek değildir. Güneş spreyleri bronzlaşmakla aranızda bir engel değil bronzlaşma sürecinizi sağlıklı ve güvenli hale getiren yardımcılardır. Nivea Sun Koruma & Bronzluk Arttırıcı Güneş Spreyi cildinizi güneş ışınlarının olası zararlarından, cilt yanıklarından ve güneşlenmenin getirebileceği tahriş ve kuruluklardan korur. Cildinizi nemlendirirken bronzluğunuzu artıran Nivea Sun Koruma & Bronzluk Arttırıcı Güneş Spreyi parlak, sağlıklı ve pürüzsüz bir bronzluk elde etmenizi sağlar.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: kalıcı bronzluk, bronzlaşmak, kalıcı bronzluk nasıl sağlanır, güneş koruyucu, bronzlaştırıcı güneş kremleri, güzellik sırları
Ağustos 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR