Hangi Pişik Kremi Bebeğe İyi Gelir?

Hangi Pişik Kremi Bebeğe İyi Gelir?

Bebeklerin cildinin hassas olması yeni doğduktan sonra bir süre dikkat edilmesini gerektirir. Bebeğin cildindeki nem dengesi ne kadar yakalanabilir ve korunabilirse bu onun cildi açısından oldukça önemlidir.

Bebeklerde en önemli cilt sorunu pişiklerdir. Çünkü pişikler yalnızca bebeğin cildine zarar vermekle kalmaz aynı zamanda onların rahatsız olmasına da neden olacaktır. Aşağıda bebekler için kullanılabilecek en iyi pişik kremleri hakkında bilgiler yer almaktadır. Sitemizden bu kremler temin edilerek bebeğin cildi için uygulanabilir.

Bepanthol Pişik Kremi

Şüphesiz en iyi bebek pişik kremi denildiğinde birkaç marka ön plana çıkar. Bunların en başında da Bepantol gelir. İçeriğindeki koruyucu etkisinden dolayı bebeğin cildi rahatlayacaktır. Yapışkan olmayan krem bebeğe ekstra rahatlık sağlayarak kolay temizlenebilme özelliği ile de anneye kolaylık sağlar.

Mustela pişik kremi

Bebek pişik kremi markaları arasında Mustela’da yer almaktadır. Bebeğin cildine özel olarak üretilmiş olan bu krem bebeğin hassas cildinde meydana gelen tahrişler ve kızarıklıklarda çözüm sağlayacaktır. Krem klinik olarak da test edilmiş ve alerjenik hiçbir yanı belirlenmemiştir. Yeni doğan bebeklerde bile kullanılabilen bu ürün sayesinde bebeğin cildi daha rahat edecektir. Pişik sorunu yaşayan bebekler için Mustela Vitamin Barrier 1 – 2 - 3 Cream - Bebek Pişik Kremi 50 ml tercih edilebilir.

Sebamed pişik kremi

Düzenli kullanılması halinde pişik önleyici özelliği olan Sebamed krem, etkisiyle annelerin en sık tercih ettiği kremler arasında yer almaktadır. İçeriğinde nemlendirici olan krem tahrişlere karşı da bebeğin korunmasını sağlar. 

Desitin Pişik Kremi

Desitin pişik kremi, gece yatmadan önce uygulanması tavsiye edilmektedir. Pişik kremi içerisinde E vitamini bulunmaktadır. Parfüm ve paraben içermeyen krem çinko asit etkisi sayesinde ekstra bir koruma da sağlayacaktır.

Penaten Pişik Kremi

Panaten mucize pişik bakım kremleri arasında yer almaktadır. Kremin özellikleri arasında sadece pişik değil aynı zamanda yaralarda vardır. Yara üzerine uygulandığında kısa sürede yaranın iyileşmesini sağlayacaktır. Islak bebek bezlerinin bile verebileceği tahrişi önleyecektir.

Hametol Pişik Kremi

Hametol yalnız bebekler için değil aynı zamanda yetişkinler için de kullanılmaktadır. Cildin nemli, pürüzsüz ve yumuşak kalmasını sağlayarak cildi destekler.

Anne ve bebek ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: hangi pişik kremi bebeğe iyi gelir, pişik kremi, bebekler için pişik kremi önerileri, pişik bakım kremleri, bebek cilt bakım kremleri
Kasım 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR