Günlük Omega 3 İhtiyacı Ne Kadardır?

Günlük Omega 3 İhtiyacı Ne Kadardır

Omega 3, hücrelerimizi çevreleyen hücre zarının yapısında bulunan fakat vücutta üretilemeyen yağ asitlerinden oluşmaktadır. Bu yağlar, vücudumuzda belli oranda bulunmazsa hücre zarı geçirgenliği bozulabilir ve ihtiyacımız olan vitaminler, mineraller, proteinler ve hatta oksijen, yeterli düzeyde hücre içine giremeyebilir. Dolayısıyla kalp, beyin, kas ve iskelet sistemi, göz, cilt ve ruh sağlığı için Omega 3 alımına çok dikkat edilmelidir.

Ancak, sağlıklı bir bireyin günlük Omega 3 ihtiyacı olan 500-1000 mg’lık Omega 3 ihtiyacını karşılayabilmesi için sadece balık tüketmesi doğru olmamaktadır. Çünkü, denizlerde oluşan ağır metallerden kaynaklı olarak bir birey her ne kadar Omega 3 açısından zengin olsa da somon veya ton balığı ya da diğer balık türlerini tüketse bile yeteri kadar Omega 3 alamamakta ve bunun içinde ek takviyelere başvurması gerekmektedir.

Möller’s Omega 3 250 ml Tutti Frutti Aromalı Balık Yağı

Sağlıklı bir birey, sadece balık tüketerek günlük Omega 3 ihtiyacını karşılayamamaktadır. Bundan kaynaklı olarak da ek takviyelere, balık yağlarına ihtiyacı olmaktadır. Fakat balık yağlarının tatları her zaman güzel olamayabileceği için yetişkinler hatta özellikle çocuklar tarafından tüketilmesi zor olabilmektedir. Ancak, günümüzde aromalı balık yağları da bulunmaktadır. Bu sayede, aromalı balık yağlarının çocuklar tarafından tüketilmeleri de kolay olabilmektedir.

Tat ve aroma bakımından özellikle Möller’s Omega 3 250 ml Tutti Frutti Aromalı Balık Yağı birçok kişi tarafından tercih edilen ve kullanılan balık yağı olmaktadır. Çünkü, balık yağının ağır tadının yerine tamamıyla doğal aromalar ile tatlandırılmış olan Möller’s Omega 3 Tutti Frutti aromalı balık yağı tercih edilerek balık yağının tadının azaltılması faydasının da maksimuma çıkarılması amaçlanmaktadır.

Bu nedenle, sıklıkla tercih edilen Möller’s Omega 3 Tutti Frutti hem yetişkinler için hem de çocuklar için özel olarak tasarlanan yapısıyla hem sağlıklı hem de lezzetli bir deneyim yaşatmaktadır.

Möller’s Omega 3 250 Ml Tutti Frutti Aromalı Balık Yağı ile sizin ve çocuğunuz için günlük gereken Omega 3 ihtiyacı kolayca karşılanmaktadır. Möller’s Omega 3 gibi gıda takviyelerine https://www.dermoailem.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Etiketler: omega, omega 3, möller omega 3
Şubat 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR