Güneşten Korunmanın Doğal Yolu Propolisli Güneş Kremi Bee’o

Güneşten Korunmanın Doğal Yolu Propolisli Güneş Kremi Bee’o

Yaz aylarının gelmesi ve havaların daha sıcak bir hal almasıyla birlikte pek çok insan güneşin zararlı etkilerinden korunmak istemektedir. Bunun için de çeşitli yollara başvurmaktadır. Bu yollar kimi zaman doğal kimi zamanlar ise daha kimyasal işlemler olabilmektedir. Ancak, kişiler güneşten korunmak isterken kendilerine veya ciltlerine zarar verebilmektedirler. Çünkü bilinçsizce alınan önlemler ve kullanılan ürünler bireyin cildinde de sorunlara neden olabilmektedir.

Bunun önüne geçmek için ise daha doğal yollarla üretilen Bee'o Vücut Güneş Kremi gibi ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Bunun temel sebebi ise piyasadaki ürünlerin pek çoğunun kimyasal ürünler olmasıdır. Ancak Bee'o Vücut Güneş Kremi doğal yapısı ve içerdiği vitaminler sayesinde hem sizi hem cildinizi güneşten koruyabilmektedir.

Ancak güneşten korunmak isteyen çocuklarla yetişkinlerin aynı güneş kremini kullanmaması gerekmektedir. Çünkü, yetişkinler ve çocuklar için üretilen güneş kremlerinin ham maddeleri birbirlerinden farklı olabilmektedir. Bu nedenle de yetişkinler için üretilen güneş kremleri çocuklara fazla gelebilmektedir. Benzer şekilde de çocuklar için üretilen güneş kremleri, losyonları da yetişkinler için yetersiz gelebilmektedir.

Bunu engelleyebilmek için ise Bee'o Çocuk Güneş Kremi gibi çocuklara özel olarak üretilmiş güneş kremlerinin kullanılması önerilmektedir. Çünkü doğal yollarla üretilmiş olan bu kremlerin tümü dermatolojik testlerden başarıyla geçmiş ürünler olmaktadır. Bu testler sonucunda da çocuklar için bir zararının olmadığı tespit edilmiştir.

Bu güneş kremlerinin yanı sıra bir de güneş losyonları bulunmaktadır. Güneş losyonları ise oldukça önemli etkilere sahip olan güneşten korunma yöntemlerinden biri olmaktadır. Fakat genellikle güneş losyonlarının kullanım alanları farklı olmaktadır. Örneğin; güneş kremlerini genellikle güneş öncesi sürmeniz gerekmektedir. Ama Bee'o Güneş Sonrası Losyonu gibi losyonları ise güneşten sonra sürmeniz ya da kullanmanız tavsiye edilmektedir. Bunun nedeni ise Bee’o Güneş Sonrası Losyon gibi ürünlerin güneşten sonra ferahlatıcı etkilerinin olmasıdır.

Bu nedenle de genellikle güneş kremleri güneş öncesi kullanılırken bazı güneş losyonları da güneş sonrası kullanım için uygun olmaktadır. Bu durumda aslında temelde güneş kremi ya da güneş losyonu kullanıyor olduğunuz fark etmeden daha özenli olmanızı gerektirmektedir.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: güneş kremi, propolisli güneş kremi, propolisli güneş kremi bee'o, güzellik sırları, bakım önerileri, güneş koruyucu ürünleri
Haziran 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR