Güneşe Karşı Tam Koruma Sağlayacak Güneş Kremi Önerileri

Güneşe Karşı Tam Koruma Sağlayacak Güneş Kremi Önerileri

Güneşe maruz kalmadan önce güneş kremi sürmek, cildinizi büyük oranda korumaya yardımcı olmaktadır. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak, cildin yaşlanma belirtilerini engellemek, yumuşak bir cilde sahip olmak ve sağlıklı bir cilt görünümü elde etmek için güneş koruyucu ürünler kullanmak oldukça önemlidir. Plaja, markete ve güneş ile temasta bulunacağınız her yere taşımanız gereken güneş kremlerini, evden çıkmadığınız bir gün de uygulayabilirsiniz. Bu uygulama ile yansıyan ışıkların cildinize zarar vermesini önlemiş olursunuz.

En iyi güneş kremleri, bir yandan cildinize koruyucu bir kalkan oluştururken diğer yandan cilt bakımı yapabilmektedir. Özellikle yaz aylarında maruz kaldığımız güneş ışınlarından korunabilmek için, terlediğimizde ya da yüzmeye giderken her fırsatta güneş kremi uygulamak başarılı bir cilt koruması sağlamaktadır. Yaz mevsiminin yoğun sıcaklığında güneş ışınlarının cildimizi olumsuz etkilemesine engel olabilmek için güneş kremi seçimi oldukça önemlidir. Bu sebeple en iyi güneş kremi arayışına girenler için tam koruma sağlayacak güneş kremi önerilerini derledik.

La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Tinted Fluid Spf 50+ Hassas Ciltler Renkli Güneş Kremi

UV ışınlarından koruyan; suya, tere ve plajda maruz kaldığınız kumlara karşı direnç gösteren La Roche Posay güneş kremi, SPF50+ koruma ve UVA/UVB koruması içermektedir. Dermatolojik olarak test edilen bu güneş kremi, ciltte yağlı bir tabaka bırakmaz. Aynı zamanda paraben içermemektedir. Güneşle temasa geçmeden önce yüz bölgenize 2 saat aralıklarla uygulayabilirsiniz.

Vichy Ideal Soleil Hydra Lait Spf 50 Çok Yüksek Korumalı Büyük Boy Yüz ve Vücut Sütü Spf 50

Yüz ve vücut için yüksek koruma sağlayan Vichy güneş kremi, hassas ciltler için uygundur. Aynı zamanda yetişkinler ve çocuklar kullanabilir.  SPF 50 güneş koruması sağlamaktadır. Parfüm içermemektedir.

Avene Lait Mineral Spf 50+ 100 ml

Suya karşı oldukça dirençli olan Avene güneş kremi, UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi korumaktadır. Kızarıklığa eğilimli, kuru, hassas ve lekeli ciltlerin kullanımına uygundur. İçeriğinde bulunan termal su ile cildin yumuşak ve rahat bir yapıda olmasına olanak tanımaktadır.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: güneş koruyucu ürünler, en iyi güneş kremleri, en iyi güneş kremi, güneş kremi, güneş kremi önerileri, avene güneş kremi, la roche-posay güneş kremi
Haziran 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR