Güneş Sonrası Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Güneş Sonrası Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Güneşlenmek, D vitamini açısından oldukça gereklidir. Ancak güneşin yararlı etkilerinin yanı sıra zararlı etkileri de bulunmaktadır. Güneş ışınlarına doğrudan ve uzun süre maruz kalmak cilt problemlerine neden olmaktadır. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanmanın yanı sıra güneş sonrası bakım da gereklidir.

Yaz aylarında güneşlenmek ve denizde, havuzda vakit geçirmeyi kim istemez ki! Güneşlenmek ve denizde vakit geçirmek keyifli olsa da güneş ışınları ciltte hasarlar oluşturmaktadır. Güneşin cilt üzerindeki etkilerini en aza indirmek ve cildin hasar almaması için güneş sonrası cilt bakımına özen göstermek gerekir. Güneş sonrası cilt bakımı uygulayarak cilt problemlerinin önüne geçebilirsiniz.

Duş Alın

Güneşe maruz kalan ciltte su kaybı söz konusudur. Su kaybı ciltte problemlerin meydana gelmesine sebep olur. Bu nedenle güneş sonrası yapılacak ilk işlem duşa girmek olacaktır. Gün boyu güneşten korunmak için cilde sürülen güneş kreminin ciltten temizlenmesi ve cildin rahatlaması için duş almak oldukça önemlidir.

Cildinizi Nemlendirin

Güneş sonrası cilt bakımının en önemli adımı cildin yoğun bir biçimde nemlendirilmesidir. Cildin kaybettiği nemi geri kazanması için cildin yoğun bir şekilde nemlendirilmesi gerekir. Güneş sonrası ciltte leke oluşmaması ve cilt kırışıklıklarının önüne geçmek için cilt bakım ürünleri kullanmak oldukça önemlidir. Güneş sonrası cildi neme doyurmak için yoğun besleyici ve nemlendirici özelliği bulunan ürünler kullanmak gerekir

Bee'o Güneş Sonrası Losyonu güneş sonrası temiz cilde uygulanmaktadır. Bee'o Güneş Sonrası Losyonu özel formülüyle cildinizi besler. Güneşe maruz kalan ve tahriş olan cildi hızlı bir şekilde rahatlatır ve canlandırır. Doğal mineral çinko ve saf Anadolu propolisi ile güneşin yarattığı kurutucu etkiyi hafifletir. Cildi nemlendirir ve bakım yapar. Patentli ve doğal bir formüle sahip olan bu ürün koruyucu, paraben ve renklendirici içermeyen bir yapıya sahiptir.

Dermokil Natural Skin Aloe Vera İçerikli Rahatlatıcı & Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu 200 ml özel kil içerikli aloe vera içeren vücut losyonudur. Kalıntı ve yağlılık hissi bırakmadan cildi nemlendirir ve rahatlatır. Özel içeriği nedeniyle düzenli kullanıldığında cildin sıkılaşmasında etkilidir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: cilt bakımı, güneş sonrası cilt bakımı, güneş koruyucu ürünler, bakım önerileri
Eylül 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR