Güneş Kreminin Bozulduğunu Nasıl Anlarım?

Güneş Kreminin Bozulduğunu Nasıl Anlarım?

Güneşin zararlı ışınlarına karşın cildin korunmasını sağlamak, her birey için oldukça önemli ve özen gösterilmesi gereken bir konudur. Güneşin cilde doğrudan temas ettirilmesi kısa sürede ve uzun sürede farklı sorunlara neden olur. Bu durum pek çok tüketici tarafından bilinir, lakin fazla bilinmeyen bir şey vardır ki o da güneş kreminin bozulup bozulmadığı ve bozulduğunun nasıl anlaşıldığı konusudur.

Güneş Kremi Bozulur mu?

Her üründe olduğu gibi güneş kremlerinin de bozulma süreleri vardır. bu süre satın aldığınız paketin üzerinde belirtilmek zorundadır. Paket açılan kremlerin bozulma süresi daha kısadır. Bu nedenle kutuyu açmadan son kullanma tarihini kontrol etmeniz faydanıza olacaktır.

Kremin paketi açıldığında hava ile temas ettiğinden bozulma süresi kısalar. Genel olarak konuşacak olursak bir kremin bozulması yaklaşık 9 ay ile 12 ay arasındadır.

Güneş Kremlerinin Raf Ömrü Ne Kadardır?

Güneş kremlerinin rafta bekleme süreleri 3 yıldır. Eğer paket açılmaz, uygun serin ortamda saklanırsa 12 aylık süre 3 yıla kadar uzayabilir. Ancak bu sağlıklı bir yöntemidir? Derseniz tavsiye edilen bir durum değildir. Güneş kremi satın alındıktan sonra yaz boyunca kullanıldığında zaten süresi bitmeden tükenmiş olacaktır.

Güneş Kremi Nerede Saklanır?

Güneş kreminin saklama koşulu aslında işlevinden farklıdır. Yani güneş kremini güneşte sakladığınızda bozulma sürecini hızlandırmış olursunuz.

Güneş Kremi Ne Zaman Sürülür?

Güneş kremleri güneşe çıkmadan önce sürülmesi gerekir. Heliocare Color Gelcream Light Spf 50+ 50 ml Güneş Kremi cildinize sürdüğünüzde sizi güneşin zararlı etkilerinden koruyacağı gibi, koruyuculuk süresini de oldukça uzun tutacaktır. Jel krem ​​dokusu cildi nemlendirir. Antioksidan ve restoratif formüle sahiptir. Gelişmiş teknoloji filtre kombinasyonu ve aktif antioksidanları ile Fernblock® sayesinde, güneş hasarlarını önler ve onarır. Doğal bir görünüm sunan, açık ve kahverengi olmak üzere iki tonda mevcuttur.

Güneşe çıkıldıktan sonra sürülen kremler etkisini tam olarak göstermeyeceğinden cildinize gerekli korumayı sağlamamış olursunuz. Güneş kremlerinin ciltteki koruyucu süreleri yaklaşık olarak 3 saattir, bu süre sonrasında tekrardan sürülmesi gerekir.

Farklı özelliklere sahip güneş kremi ürünlerini https://www.dermoailem.com/ adresimizden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: güneş kremi, güneş kreminin bozulduğu nasıl anlaşılır, güneş koruyucu ürünler, güneş kremi bozulur mu, cilt bakımı
Kasım 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR