Güneş Kremi Nasıl Temizlenmeli?

Güneş Kremi Nasıl Temizlenmeli?

Güneş kremi yaz aylarında başta olmak üzere yılın her döneminde kullanılması gereken kozmetik ürünleri arasında yer alır. Cildin güneşin zararlı ışınlarına karşı korunması için güneş kremi kullanılması gerekir. Cildin yaşlanmasının önüne geçmek ve cilt sağlığını korumak istiyorsanız güneş kremi kullanmalısınız. Güneşli havaların yanı sıra bulutlu günlerde bile koruyucu kullanmanız şart.

Güneş Kremi Nasıl Sürülmeli?

Sabah rutininize güneş kremini ekleyip, makyajınızı onun üzerine yaparsanız güneşin zararlı ışınlarına karşı kendinizi korumuş olursunuz. Güneş kreminin doğru kullanımı da güneşin zararlı ışınlarından korunmanız açısından son derece önemlidir. Güneş kremini gün içerisinde belirli aralıklarla yenileyerek cildinizi koruyabilirsiniz.

Güneş kreminin nasıl sürülmesi gerektiği sorusu kafanızı kurcalayabilir. Güneş kremi tüm açıkta kalan alanlara sürülmeli ve iyice yedirilmelidir. Özellikle yüz bölgesine dikkatle sürülmesi son derece önemlidir. Yüz bölgemize sürerken dudakları unutmamalısınız. Güneş kremi yalnızca yüze sürüldüğünde 1/3 çay kaşığı veya 2 parmak kalınlığında sürülebilir.

Güneş Kremini Temizlemenin Yolları

Güneş kremini sürdükten sonra cilt gün içerisinde hava kirliliği, tozlar, çevresel faktörler nedeniyle gün içerisinde birçok dış etkene maruz kalır. Bu nedenle cildimizi temizlememiz ve arındırmamız gerekir. Güneş kremleri güneş kremleri, su geçirmez yapısı nedeniyle cildimizden zor temizlenebilmektedir. Güneş kremini ciltten doğru şekilde temizleyerek cildimizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Çift aşamalı yüz temizleme yöntemi ile cildinizdeki makyaj bazı, güneş kremi ve makyaj gibi pek çok ürünün temizlenmesini sağlar. Çift aşamalı yüz temizliği ile sadece cildinizin yüzeyinde yer alan ürünler değil aynı zamanda gözeneklerimizde yer alan yağ, kir ve ölü derinin temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Çift aşamalı yüz temizliği güneş kreminin de cildimizden iyi bir şekilde temizlenmesini sağlar. İki aşamalı temizlik ayrıca cildin çok daha sağlıklı, canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Ciltten ölü derilerin atılmasında etkilidir.  İki aşamalı temizlik ile güneş kreminin getirmiş olduğu kalıntıları cildimizden uzaklaştırmış oluruz.

Cildinizde yapışkan hissi bırakmayan ve yağlandırmayan güneş kremi tercih edebilirsiniz. Dermokil Çok Yönlü Yüksek Koruyucu Güneş Spreyi 50 Spf, UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili güneş kremidir. Yüksek koruma faktörü içeren Dermokil Çok Yönlü Yüksek Koruyucu Güneş Spreyi 50 Spf özel güneş filtresine sahiptir. Filtreler UV ışınlarının emilmesini sağlayarak yapısını değiştirir. Işınların yansımasını sağlayarak ciltten uzaklaştırır. Güneş ışınlarının oluşturduğu zararları önleyen bu ürün cildi yağlandırmaz ve yapışkan his bırakmaz.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: güneş kremi, güneş kremi nasıl temizlenmeli, güneş koruyucu ürünler, güneş kremi nasıl sürülmeli, cilt bakımı
Eylül 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR