Gündüz ve Gece Kremi Arasındaki Fark Nedir?

Gündüz ve Gece Kremi Arasındaki Fark Nedir?

Her cilt bir birinden farklı özelliklere sahiptir. bunun için her bakım yapılan cilt söz konusu olduğunda ürün seçiminden tutunda uygulama şekline varıncaya kadar dikkatli hareket edilmesi gerekir. Yani cildiniz için uygun olmayan bir ürün seçtiğinizde beklediğiniz etkiyi oluşturamayacağı gibi cildinizde ters sonuçlarda meydana getirebilir. Örneğin yağlı bir cilt için yağlı bir krem kullandığınızda sivilce ve akne problemlerini hızlandırabilirsiniz. İşte kremlerde gece ve gündüz olmak üzere iki farklı türe sahiptir. Bu kremleri olması gerektiği gibi ve olması gerektiği zamanlarda kullandığınızda etkisini çok hızlı görebilirsiniz.

Aşağıda gece ve gündüz kremlerinin ne anlama geldiği açık bir şekilde belirtilmiştir.

Gündüz Kremi Nedir?

Adından da anlaşılacağı üzere gündüz kremleri gün boyunca kullanılabilecek olan kremlerdir. Gün içerisinde güneşin zararlı etkilerine,  çevresel faktörlerden meydana gelen kirlere ve makyajın zararlarına karşı cildin korunmasını sağlar. İçeriğindeki bileşenler sayesinde yaşlanmayı önleyen bir kremler aynı zamanda SPF ve kafein gibi maddeler içermiş olduğundan gün içerisinde cildin daha enerjik ve taze görünmesini sağlar.

Dermoskin Acnegun Onarıcı Gündüz Kremi 30 ml, hızlı emilim özelliğine sahip olduğundan dolayı makyajın altına direk olarak sürüldüğünde cildin nefes almasına yardımcı olacaktır. Gündüz kremleri nemlendirici özelliğine sahip olduğundan fondöten altına da sürülebilir, bu sayede cilt daha pürüzsüz bir görüntü kazanmış olur.

Gündüz kremlerinin içeriğinde alfa-hidroksi asit ve retinoidler bulunur bu da doğal olarak cildin güneşin zararlı etkilerinden korunmasına yardımcı olur.

Gece Kremi Nedir?

Gece kremleri, uykudayken vücudun kendi kendini yenilemesine yardımcı olur. Gece kremleri nemlendirici & onarıcı özelliğe sahip olmalarından dolayı gece boyunca cildin nem dengesini korur ve bu sayede cildin erken kırışmasına ve çatlakların oluşmasına karşı önleyici olur.

Gece kremlerinin içeriğinde retinol, anti-aging glikol asit hyaluronikler bulunur, bu da siz uyurken cildinizin gençleşmesine yardımcı olur.

Cildimiz hassastır, bunun içinde gece ve gündüz sürekli olarak korunması ve ihtiyacı olan bileşenlerin verilmesi gerekir. Gece ve gündüz kremleri ayrı özelliğe sahip olduklarından dolayı her ikisi de kullanılabilir.

Cilt bakım ürün çeşitlerini https://www.dermoailem.com/ adresinden inceleyebilir ve sipariş geçebilirsiniz.

Etiketler: gündüz ve gece kremi arasındaki fark nedir, gündüz kremi nedir, gece kremi nedir, cilt bakımı, el ve ayak bakımı
Aralık 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR