Gün Boyu Kalıcı Makyaj İçin Öneriler

Gün Boyu Kalıcı Makyaj İçin Öneriler

Sabah erkenden kalkıp dakikalarca uğraştıktan sonra işe gittiğinizde bozulmuş makyajınızı görmek tahmin ediyorum ki sinir bozucudur. Peki, kimler uzun uğraş sonunda yaptığı makyajın gün boyunca kalmasını ister? Herkesin ben isterim der gibi olduğunu tahmin ediyoruz. Bunun için bu makalemizde bozulmadan kalan makyaj nasıl yapılır anlatalım istedik.

  1. Cildini Temizle

Cildinin yaptığınız makyajınızı sabitlemesi için mutlaka temiz olması gerekir. Eğer cildinizdeki gözenekler kapanmışsa o zaman mat ve donuk görünürsünüz ve daha da önemlisi cildiniz makyajla birlikte hava almaz. Bu durumda makyajınızın cildinize tam oturmamasına neden olur. Cildiniz ne kadar temiz olursa yaptığınız makyajda kendisini göstermeye başlayacaktır. Cildinizi temizlemek için yapacağınız şey ise yüzünüzü sabahları ılık suyla yıkamak.

  1. Cildinizi Nemlendirin

Nem cilt için çok önemlidir. Cildiniz yağlı da olsa mutlaka nemlendirici kullanmanız gerekir. Bol su içmek cildin nem dengesinin yakalanabilmesi açısından önemlidir. Sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra cildinizi nemlendirin ve 5–10 dakika boyunca bekleyin, bu sayede cildiniz nemi tam olarak emecektir.

  1. Doğru Ürünler Kullanın

Makyajınızın yüzünüzde uzun süre boyunca kalması ve güzel görünmesi için kullandığınız ürünlere de dikkat etmeniz gerekir. IMPALA Kompakt Pudra - LUMINIZER No: 1 cilde sürülen nemlendirici ve fondötenin kalıcılığını artırarak makyajınızın daha uzun süre bozulmadan kalmasını sağlar.Sitemizden satın alacağınız pudra sayesinde cildiniz daha rahat edecektir.

  1. Makyaj Bazı Kullanın

Cildinizin nemlendirmeniz tek başına yeterli olmayacaktır. Nemlendiriciler cildinizin gün boyunca parlak durmasını sağlarken fondöten ise kalıcı olmasına yardımcı olacaktır. Makyaj bazının ne demek olduğunu bilmeyenler için kısaca hatırlatalım, makyaja başlamadan önce uygulanan makyajın uzun süre boyunca kalmasını ve canlı görünmesini sağlayan makyaj öncesinde kullanılan bir üründür. Makyaj bazı ile nemlendirici aynı şey değildir. Özellikle özel bir aktiviteye gidecekseniz makyajınızın yoğun görünmesini sağlar.

  1. Allık Kullanımına Dikkat!

Allık soluk görülen cildin canlandırılmasını sağlar. Elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek amacıyla kullanılan bu ürün doğru kullanılması durumunda gün boyunca dağılmadan kalabilir.

  1. Rujunuzu Mutlaka Sabitleyin

Gün içinde sürekli yedikleriniz dudaklarınızdaki ruju dağıtır ve bozar. Rujun kalıcılığını artırmak için kalıcılığı fazla olan bir ürün seçmelisiniz.

Cilt bakım ürünlerine https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: gün boyu kalıcı makyaj için öneriler, pudra, kalıcı fondöten, makyaj önerileri
Aralık 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR