Göz Altı Morluklarını Kapatmak İçin Kapatıcı Önerileri

Göz Altı Morluklarını Kapatmak İçin Kapatıcı Önerileri

Sabah uyandığınızda gözlerinizin altında koyu renkte halkalar görüyorsanız bunlar gözaltı morluklarıdır. Bu morluklar özellikle makyaj yapmadan geçmiyorsa sorun yaratır. Gözaltı morluklarının oluşmasında birden fazla neden vardır. Bunların en başında uykusuzluk ve çevresel koşullar gelir.

Gözaltı Morlukları Nasıl Geçer?

Gözaltı morluklarının nedenleri sadece çevresel değildir bazen genetik nedenlerden dolayı da gözaltlarında morluklar oluşabilir. Bunları gidebilmenin en iyi yöntemi kapatıcı uygulamaktır. Kapatıcılar gözlerin altındaki koyu renkli lekelerin ve halkaların giderilmesini sağlar. Cildin bir ya da iki ton açığı renkte seçilen kapatıcı gözaltındaki halkalı bölgeye uygulandığında cildiniz daha güzel görünür.

Kapatıcı satın alınırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli kurallar vardır. Bunların en başında cildiniz için uygun olan markayı bulmak ve doğru renk tonunu ayarlamak. Eğer cildinizden daha farklı tonda bir kapatıcı kullanırsanız o zaman kapatmak istediğiniz bölgede daha olumsuz bir vurgu yaratmış olursunuz.  

Kapatıcıda Doğru Renk Nasıl Seçilir?

Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi kapatıcı kullanırken renk seçimi çok önemlidir. Renk seçimi yaparken öncelikle boynunuzda denemeli ve rengin sizin teninizle uyumlu olup olmadığını tespit etmelisiniz. Kapatıcıyı sürdükten sonra nereye uyguladığınızı bulamıyorsanız doğru yoldasınız demektir. IMPALA Likit Kapatıcı -Liquid Concealer cildiniz için seçebileceğiniz ideal kapatıcıdır. Göz çevresindeki koyu renkleri kapatmak için özel olarak tasarlanmış olan ürün gözaltındaki çizgilerde birikme yapmaz bu nedenle kapatıcılığı yüksektir.

Gözaltı Kapatıcısı Fondötenden Önce mi Sürülür?

Gözaltına kapatıcı kullanacaksanız bu durumda önce fondöten sonrasında ise kapatıcı kullanmalısınız. Eğer ilk olarak kapatıcıyı kullanırsanız o zaman farkında olmadan daha fazla ürün kullanmak zorunda kalırsınız. Bu da cildinizin daha pürüzlü görünmesini sağlar.

Kapatıcı Çeşitleri Nelerdir?

Kapatıcılar farklı formlarda olabilir. Krem kapatıcılar diğerlerine göre daha etkili ve net sonuç verir. Özellikle ciltteki koyu lekelerin daha iyi kapanmasını sağlar. Krem kapatıcılar yüz ve göz çevresine kolayca uygulanabilir ve bu sayede cilde daha doğal bir görünüm kazandırılmış olur. Krem kapatıcıların içerisine isteğe bağlı olarak nemlendiricide eklenebilir.

Kapatıcı çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: kapatıcı, gözzaltı morlukları için kapatıcı, consealer, cilt bakımı, makyaj önerileri, bakım önerileri
Kasım 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR