Göğüs Pompasının Emzirmeye Faydaları

Göğüs Pompasının Emzirmeye Faydaları

Bebekler için en kıymetli besin kaynağı anne sütüdür. Anneler için en tatlı tecrübelerden biri olan emzirme dönemi anneler için her zaman kolay geçemeyebilir. Emzirmede zorluk yaşayan veya iş yaşamı nedeniyle bebeğini emziremeyen annelerin kullandığı yardımcı ürünlerden biri göğüs pompasıdır. Emzirme döneminde göğüs pompası kullanımı annelerin ve bebeklerin hayatını kolaylaştırmaktadır.

Emzirme döneminde annelerin yaygın olarak başvurdukları ürünler arasında yer alan göğüs pompası son yıllarda bebek ihtiyaç listesinde sıklıkla yer almaktadır. Göğüs pompaları emzirme döneminde bebeğini emziremeyen veya farklı nedenlerden dolayı emziremeyen annelere yardımcı bir üründür. Özellikle çalışan ve bebeğinden uzak kalan anneler tarafından tercih edilen bu ürün süt sağma işlemini gerçekleştirir.

Emzirme zamanı gelmiş olmasına rağmen bebeğini emziremeyen anneler göğüs pompası yardımıyla bebeklerinin karnını doyurabilmektedir. Siz yanında olmadığınız durumlarda bile sütü saklayarak bebeğinizin anne sütü almasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede bebeğiniz siz yanında olmadığında anne sütünden mahrum kalmaz.

Göğüs Pompası Ne İşe Yarar?

Göğüs pompası özellikle çalışan kadınlar tarafından tercih edilen bir alettir. Ayrıca göğüs ucu emzirme için uygun olmayan kadınlar, çene kasları henüz gelişmemiş bebeklere sahip olan kadınlar ve süt üretimi yetersiz olan kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca, süt birikmesi nedeniyle göğüs sancısı çeken kadınlar da göğüs pompası yardımıyla fazla sütü saklayabilmektedir.

Göğüs pompası çeşitleri çalışma şekline göre, elektrikli olması ve ikili ya da tekli olmasına göre farklılaşabilmektedir. Göğüs pompası anne göğsündeki sütü vakumlayarak toplama prensibiyle çalışır. Elle, elektrikli göğüs pompası veya elle süt sağma makinesi ile ağrısız ve kolay bir şekilde sütünüzü sağıp daha sonra bebeğinizi doyurmak için kullanabilirsiniz.

Doğru Göğüs Pompası Seçimi

Doğru göğüs pompası seçimi ile kolay ve verimli bir şekilde sütünüzü sağabilirsiniz. Kullanımı pratik olan göğüs pompası tercihi için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunur. Göğüs pompaları manuel veya elektrikli olarak ikiye ayrılır. Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz göğüs pompasını seçmelisiniz. Lansinoh ürünleri ile doğru ve verimli bir süt sağımı gerçekleştirebilirsiniz.

Manuel göğüs pompası tercih edecekseniz tek elle kullanım kolaylığı sunan modelleri tercih etmenizde fayda vardır. Lansinoh Manuel Göğüs Pompası pratik kullanımı ile anne sütü sağmak için oldukça ideal bir üründür. Uyarı ve sağım olmak üzere iki fazlı çalışan bu ürün doğal emiş ritmini taklit ederek kolay ve rahat sağım imkânı sunar.

Elektrikli göğüs pompası tercih edecekseniz emme gücünü uygun şekilde ayarlamalısınız. Pompalama basıncını bebeğin emme şekline uygun olarak ayarlayabileceğiniz göğüs pompasını tercih etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası 2 fazlı teknolojisi ile bebeğin doğal emiş ritmini taklit eder. Süt akışını başlamasına ve süt üretiminin artmasına yardımcı olan bu ürün 5 farklı vakum gücü seçeneği ile annelere konforlu bir sağım sunar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: göğüs pompası, göğüs pompası nedir, lansinoh, manuel göğüs pompası
Haziran 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR