Emzirme Döneminde Göğüs Ucu Çatlaklarına Ne İyi Gelir?

Emzirme Döneminde Göğüs Ucu Çatlaklarına Ne İyi Gelir

Emzirme dönemi anneler için hem keyifli hem de zorlu bir dönemdir. Bebeğini kucağına alan anne bebeğini emzirirken bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilir. Emzirme döneminde göğüs ucunda çatlak ve yaralar meydana gelebilir. Göğüs ucunda yaşanan problemleri çözmek için bazı ürünler bulunur.

Göğüs ucu vücudumuzda en hassas bölgelerden biridir. Bu nedenle emzirme döneminde bu bölgede yara ve çatlak oluşması insana çok daha fazla acı veren bir durumdur. Göğüs ucu yarası hem acı çektirirken hem bebeğinizi emzirirken zorluk yaşamanıza neden olabilir.

Bu yaralar meydana geldikten sonra emzirmek zor bir hal alır ve bebek emmeye başladığında emzirmeyi bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak göğüs ucu çatlaklarını iyileştiren ürünlerden faydalanarak bu sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Doğru emzirme yöntemi ve koruyucu malzemeler ile meme ucu yaralarına etkili bir çözüm sağlayabilirsiniz.

Göğüs Ucu Yaraları Neden Oluşur?

Emzirme döneminde kadınların sıklıkla başına gelen göğüs ucu çatlakları ve yaralarının en önemli nedeni, bebeğin yanlış emme pozisyonunda olmasıdır. Bebeğiniz emerken göğüsteki kahverengi bölgeyi tamamen kavrayamadığı ve sadece meme başını emdiği durumlarda göğüs yaraları ve çatlakları meydana gelebilir. Bu durumlarda memede ağrılar ve hassasiyet durumu söz konusu olabilir.

Göğüs Ucu Çatlaklarına Ne Yapmalı?

Göğüs ucu çatlakları için göğüs ucuna sürülebilen krem ve merhemler mevcuttur. Anneler göğüs ucu yaralarının iyileşmesi için piyasada merhem veya krem arayışına girebilirler. Tercih edecekleri göğüs ucu ürününü %100 doğal, organik ve göğüs çevresine zarar vermeyecek şekildi olması oldukça önemlidir.

Annelerin göğüs ucu problemlerine çözüm bulmak amacıyla geliştirilen Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi %100 doğal ve organik içeriğe sahiptir. Göğüs uçlarını korur ve oluşabilecek hassasiyete karşı bakım sağlar. Rahatsızlık hissini yatıştırmada etkilidir. Göğüs ucunu nemlendirir ve kokusuz bir yapıya sahiptir.

Lansinoh Organik Göğüs Ucu Balmı hassas göğüs uçlarına çözüm üretmek için bitkisel özlü organik bir üründür. Cildi nemlendiren ve yatıştıran 7 organik bileşen içerir. Organik bileşenlerin karışımı ile emzirme için oldukça elverişlidir. Emzirmeden önce silinmesine gerek kalmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz. Rengi, tadı ve kokusu olmayan bir üründür.
Etiketler: göğüs ucu kremi, göğüs ucu çatlak kremi, mustela göğüs ucu kremi
Mayıs 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR