Emziren Annelere Ürün Tavsiyeleri

Emziren Annelere Ürün Tavsiyeleri

Emziren annelerin özellikle kullanmakta çok dikkat ettiği ürünler bulunur. Bebeğime geçer mi, bebeğim de alerji yapar mı? Gibi birçok sorularla boğuşurlar. Bazı yiyecek ve içeceklerin bebeklerde gaz yaptığı ve bazı ilaçların ise alerji yaptığı kanıtlanmıştır. Bu yüzden emziren annelerin yedikleri, içtiklerine dikkat ettiği gibi kullandığı bazı ilaç ve kremlere de dikkat etmeleri gerekir. Özellikle doğumdan sonra hemen hemen birçok anneler gerek cilt bakımlarını gerekse de kişisel bakımlarını çok dikkatli bir şekilde yapmalıdırlar. Aksi takdirde sütünüzden bebeğinize geçebilir.

Emziren Anneler İçin Cilt Bakım Ürünleri

Emziren annelere, emzirme döneminde gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri bir kaç üründen bahsedelim; Sebamed nemlendirici yüz kremi ile cildinizin pürüzsüzlüğünü öne çıkarabilirsiniz. Cildin nem ve yağ dengesini düzenler. Ayrıca makyaj yapmadan önce kullanabilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur. İçeriğinde bulunan E vitamini sayesinde erken yaşlanmayı engeller. Hassas ciltler için uygundur. Bir diğer üründen bahsedecek olursak eğer; cildinizdeki kir, toz, yağ, makyaj kalıntıları gibi faktörleri temizlemek amacı ile üretilen Cosmed Day To Day Yüz Toniği. Bu tonik sayesinde cildinizdeki tüm kalıntılardan kurtulabilirsiniz. Cosmed Yüz Toniği cilt temizliğinin pH'ını dengelemek için özel olarak geliştirilmiştir. Cildi derinlemesine temizler ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Pamuk yardımı ile yüz ve boyun çevrenize dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. Dermotolojik olarak test edilmiştir ve günlük kullanıma uygundur.

Emziren Annelerin Göğüs Bakımı

Bebeğinizi emzirmek son derece önemlidir. Fakat emzirme döneminde birçok annenin karşılaştığı bazı problemler bulunur. Meme ucu çatlakları oldukça can yakıcıdır ve bazı annelerin emzirmeyi kesmesine kadar gitmiştir. Emziren annelerin göğüs bakımları için özel olarak üretilen Niplex Lanolin krem bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. E vitamini, zeytinyağı ve lanolin ile üretilen bu krem sayesinde sizde bebeğinizi acısız ve keyifle emzirebilirsiniz. Günde 2 ya da 3 defa yeterli miktarda göğüs uçlarınıza sürmeniz gerekir. Bebeğinizi emzirmeden 1 saat ya da emzirdikten sonra kullanabilirsiniz. Hiç bir yan etkisi bulunmayan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur ve dermotolojik olarak test edilmiştir.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: emziren anne, emziren annelere ürün tavsiyeleri, emziren anneler için cilt bakım ürünleri, emziren annelerin göğüs bakımı
Kasım 14, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR