El ve Tırnak Bakımı İçin Öneriler

El ve Tırnak Bakımı İçin Öneriler

Her kadın bakımlı ve zarif görünen ellere ve tırnaklara sahip olmak ister. Özellikle kişisel bakımına dikkat eden kadınlar düzgün ve sağlıklı tırnaklara, bakımlı ellere sahip olmak için birtakım bakım yöntemleri uygular. Özellikle kış aylarında soğuktan yıpranan eller için düzenli bakım yapılması oldukça önemlidir.

El ve tırnaklara düzenli bakım uygulayarak sağlıklı ve canlı hale getirebilirsiniz. El ve tırnak bakımı önerileriyle bakımlı ve sağlıklı ellere ve tırnaklara kavuşabilirsiniz. Güçlü ve havalı tırnaklar ve bakımlı eller ile daima bakımlı ve havalı görünebilirsiniz.

El ve Tırnak Bakımı Nasıl Yapılır?

Nemlendirici Krem

Ellerimiz kış aylarında soğuk havalarda en çok zarar gören bölgelerimizdir. Soğuk havalardan etkilenen eller kurur ve çatlar. Bu nedenle, el ve tırnak bakımını ihmal etmemeniz gerekir. Ellerinize gereksinim duyduğu nemi sağlayıp cildin rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Eller düzenli olarak nemlendirilmediğinde nemini kaybeder ve cildinizde sağlık problemleri meydana gelebilir. Bu nedenle el bakımında nemlendirici krem ile gereken nemi sağlayabilirsiniz. Böylelikle hem sağlıklı hem de bakımlı ellere sahip olabilirsiniz.

Ellerinizi nemlendirmek için nemlendirici krem arayışındaysanız, CeraVe Reperative Hand Cream kullanabilirsiniz. Bu nemlendirici krem kuru ve sertleşmiş ellerin nemlendirilmesinde etkilidir. İçeriğinde hyalüronik asit ve 3 temel seramid yer almaktadır. Ellerinizi nemlendirerek doğal nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

Ellerinizi nemlendirmek için Neutrogena el kremi kullanabilirsiniz. Neutrogena Hydro Boost Jel El Kremi ultra hafif yapısıyla dikkat çeker. Hyalüronik asit ile güçlendirilen el kremi cilde yoğun bir nemlendirme sağlar. Cildi neme hapseder ve cildin nem dengesini sağlar. 24 saat boyunca nemlendirme sağlayan Neutrogena el kremi ile günlük bakımınızın keyfini sürebilirsiniz.

Tırnak Bakımı İçin Sebamed El ve Tırnak Balsamı

Eller ve tırnaklar için suda çözünmüş yağ içeren nemlendirici bakım balsamı el ve tırnaklarınızın korunmasını, bakımını ve nemlendirilmesini sağlar. Sebamed El ve Tırnak Balsamı kullanarak ellerinizin ve tırnaklarınızın bakımını yapabilirsiniz. İçerisinde bulunan keratin sayesinde tırnakları korur ve güçlendirir. pH 5.5 değere sahiptir. Renk katkısı içermeyen Sebamed El ve Tırnak Balsamı tırnaklara esnekliğini geri kazandırır. Böylelikle kırılmalara karşı daha dayanıklı olmasını sağlar. Elleri yumuşatır ve canlı görünmesini sağlar. Pürüzlü ve çatlamış ellerin iyileşmesine yardımcı olur.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: el bakımı, tırnak bakımı, nemlendirici krem, sebamed el ve tırnak balsamı, el ve tırnak balsamı
Mart 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR