Dudak Parlatıcısı (Lip Gloss) Nasıl Kullanılır?

Dudak Parlatıcısı (Lip Gloss) Nasıl Kullanılır?

Parlak dudaklar son yıllarda makyaj trendleri arasında yer almaya başladı. Makyajın canlı ve dikkat çekici görünmesini sağlayan parlak dudaklar, denildiğinde ise ilk aklımıza gelen lip gloss oluyor.

Lip Gloss Nedir?

Lip gloss bir dudak parlatıcısıdır. Dudakların ıslak görünmesini sağlayan bu rujlar, likit yapıdadır. Dudakların olduğundan daha dolgun ve büyük görünmesini sağlayan lip gloss ürünlerinin her rengini bulmak mümkündür.

İnce dudak yapısına sahip olan bayanlar için renksiz, kalın dudaklar için ise kırmızı ve bordo idealdir. Lip gloss kullanıldığında ise dudaklarınızda şu etkileri görebilirsiniz.

1. Canlı görünüm verir

Dudak parlatıcısı kullandığınızda canlı ve enerjik bir görüntüye sahip olursunuz. Özellikle kendinizi yorgun hissettiğiniz bir günde şeffaf dudak parlatıcısı kullandığınızda yorgun görüntüyü ortadan kaldırabilirsiniz.

2. Uygulamadan önce peeling yapmak

Dudak parlatıcılarını kullanırken dudakların pürüzsüz olması da önemlidir. Bunun için dudak peelingi yapmak faydalı olacaktır. Çatlamış ve kuru dudaklara lip gloss uygulandığında uzun süre dayanmaz. Gün boyunca dayanıklı kalması isteniyorsa dudakların pürüzsüz olmasında fayda vardır. BROOKLIN Dudak Parlatıcısı ile bu etkiyi yaratabilmeniz mümkündür.  Ürün dudaklarınızdaki ölü hücrelerden kurtulmanızı da sağlar.

Lip gloss kullanmadan önce bazı kuralları da yerine getirmiş olmanız gerekiyor. Bu sayede daha etkili bir görüntü elde etmiş olursunuz.

Eğer iddialı görünmek istiyorsanız o zaman çok parlak ve koyu dudak parlatıcıları tercih edilebilir. Kırmızı ve borda etkileyici bir görünüm için idealdir.

Dudak parlatıcılarının güzel yanlarından birisi de dudakları daha dolgun göstermesidir. Eğer dudaklarınız ince ise bu görüntünün ortadan kalkmasını sağlayacak makyaj hilesi katabilirsiniz.

Dudak partlatıcı doğru seçilmezse dudakta yapışkan bir his bırakabilir ve bu da gün içerisinde rahatsızlık verici olur. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz dudak parlatıcı veya sitemizden seçeceğiniz bir dudak parlatıcısı yapışkan hissi yaratmayacağı gibi dudaklarınızın bakımlı ve güzel görünmesini de sağlayacaktır.

Daha fazla dudak parlatıcısı çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: dudak parlatıcısı nasıl kullanılır, dudak parlatıcısı nedir, lip gloss, makyaj önerileri, dudak makyajı
Aralık 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR