Doğru Fondöten Rengi Nasıl Seçilir?

Doğru Fondöten Rengi Nasıl Seçilir

Herkesin makyaj malzemesi seçerken daha fazla dikkat ettiği bazı ürünler vardır. Özellikle pürüzsüz ve eşit renk tonunda görünen bir cilt için tercih edilen fondötenler ayrı bir önem taşır. Herkes aradığı fondöten markasına ve ürün rengine ulaşmak için farklı yöntemler dener. Cildiniz için en iyi kapatıcılığı sağlayan ve cildinize yakın olan renk tonlarını nasıl seçmeniz gerektiğini merak ediyorsanız cevabı aşağıda bulabilirsiniz.

Ne Bir Ton Koyu Ne Bir Ton Açık Alın

Çoğu kadın fondöten seçimi yaparken tenine en yakın renklere yönelir. Genelde cilt renginden bir ton koyu ya da açık renkler tercih edildiği için tam kapatıcılığa ulaşmak mümkün değildir. Bu noktada uygulamalı olarak cilt tonunuza uyum sağlayan fondöten renklerini deneyerek karar vermeniz daha doğru olacaktır. Ürün rengi cildinizle örtüştüğü sürece aradığınız kapatıcılığı yakalayabilirsiniz. Cildinizle aynı renk ya da yarım ton açık olan fondötenler sayesinde kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Fondöteni Doğru Bölgede Deneyin

Genelde fondöten rengi belirlerken el ve çene gibi bölgeler tercih edilir. Fondöten renginin doğru şekilde belirlenmesi için seçtiğiniz bölge son derece önemlidir. Fondötenin cildinizde maske gibi durmaması açısından boyun bölgenizde denemeniz daha doğrudur. Bu nedenle el ve çene gibi bölgeler yerine boynunuzda deneyerek cilt tonunuza uygun fondöten rengini kolayca bulabilirsiniz.

BROOKLIN Fondöten

Fondöten seçimlerinde kusursuz bir görüntü elde etmek için cildinizle bütünleşen ürün seçeneklerine ihtiyaç duyarsınız. Cilt tipine ve rengine uyum sağlayan BROOKLIN Fondöten çeşitleri arasından size en uygun renk tonuna kolayca ulaşabilirsiniz. En açık renk tonundan başlayan BROOKLIN fondöten seçenekleri sayesinde cilt tonunuza göre bir ürün bulabilirsiniz.

Normal ve yağlı ciltler için uygun özellikler taşıyan ve fondöteni farklı cilt tiplerinde kolayca uygulayabilirsiniz. Günlük kullanım için ideal kapatıcılık oranına sahip olan BROOKLIN fondöten pratik kullanımı ile karşınıza çıkar. Fazla yer kaplamayan yapısı sayesinde fondöteninizi dilediğiniz yere çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz. İdeal ve akışkan formu yüzünüzle bütünleşir ve pürüzsüz bir görünüm ortaya çıkarır.

https://www.dermoailem.com
Etiketler: fondöten, doğru fondöten rengi, brooklin fondöten
Ekim 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR