Diri ve Sıkı Bir Cilde Sahip Olmak İçin Neler Yapılmalıdır?

Diri ve Sıkı Bir Cilde Sahip Olmak İçin Neler Yapılmalıdır

Vücuttaki sarkmalar önemli bir problem olsa da kadınlar bu konuda daha titiz ve çözüme yönelik hareket eder. Özellikle kalça ve bacak bölgesinde yaşanan sarkma, selülit ve çatlaklar can sıkıcı olabilir. Bunun için bu bölgelerde yaşanabilecek sorunların önüne geçmede ufak ezersizler ve birtakım bakım takviyeleri iş görecektir.

Daha Diri Bacak ve Kalçalar İçin Neler Yapılmalıdır?

Kalça ve bacak bölgesinde yaşanan sarkmaları önlemek için hafif egzersizlerin yanı sıra sıkılaştırıcı yağlar tercih edilebilir. Bu yağlarla birlikte yapılan masaj bu bölgedeki kan dolaşımını hızlandıracak ve toparlama sağlayacaktır. Bitkisel kafein serumu Cosmed Firm Detox Vegetal Caffeine Serum 200ml her gün basen, baldır, karın, kol gibi bölgelere aşağıdan yukarıya dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanır. Düzenli yapılması halinde ise kısa sürede istenilen sonuç elde edilir.

Kalça ve bacak bölgesinde uygulanacak olan yöntemlerden biri de kuru fırçalama yöntemidir. Bu iki durumu günlük rutininize eklediğinizde farkı yakından görebilirsiniz.

Boyun ve Dekolte Bölgesini Sıkılaştırma

Vücutta en çok göze batan bölge olan boyun ve dekolte bölgesidir, ancak nemlendirme işlemi sırasında genelde unutulan bölgede buralardır. Bu bölgelere gerekli hassasiyetin gösterilmemesi cildinizin hızlı bir şekilde yaşlanacağı anlamına gelecektir.

Boyun ve dekolte bölgesine güneş kremleri başta olmak üzere nemlendirici ve koruyucu kremleri ihmal etmemek gerekir, göğüsler nemlendirilerek çatlama durumu ortadan kaldırılacağı gibi boyunda yukarı doğru yapılan masaj ve ürün takviyeleriyle de bölgenin daha dik ve sıkı durması sağlanabilir.

Yüz bölgesinde sarkmaların önüne geçebilmek için sabah ve akşam günde iki kez buz kompresi yapılabilir. Bu cilde detoks etkisi oluşturacağı için ciltteki ölü toksinlerinde atılmasını sağlar.

Yapılabilecek kısa ve basit yöntemlerle hem sıkı, hem dik bir vücuda sahip olunabileceği gibi aynı zamanda cildin yaşlanmasının da geciktirilmesi sağlanabilir.

Bu yöntemlerden istenilen etkinin alınabilmesi için düzenli olarak yapılması şart. Bakım rutinlerine eklenecek birkaç ürün ve yöntemle yaşlanma geciktirilebilir.

https://www.dermoailem.com sitemizden ihtiyacınız olan bakım ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: sıkı cilt, vücut sıkılaştırma, boyun sıkılaştırma, sıkılaştırma ürünleri, bacak sıkılaştırma, kalça sıkılaştırma, yüz sıkılaştırma
Nisan 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR