Cilt Tonuna Göre Highlighter Seçimi

Cilt Tonuna Göre Highlighter Seçimi

Işıltılı ve etkili bir görünüm için highlighter hem doğal hem de dikkat çekici görünmenize yardımcı olur. Cildinize hoş bir görünüm katmak cilde doğru bir uygulama ve doğru renk tonlarını tercih etmek oldukça önemlidir. Highlighter kullanarak cildinizde hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Ten rengine göre highlighter seçimi nasıl olmalıdır? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar.

Highlighter ışığın yüzünüze yansıtır ve daha çekici bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Aydınlatıcı kullanımında abartılı kullanımdan kaçarak doğal bir görüntü ile ışıltılı bir makyaj elde edebilirsiniz. Bu nedenle dozunda olarak highlighter kullanmak oldukça önemlidir.

Sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm için aydınlatıcının rengini ve türünü doğru tespit etmek oldukça önemlidir. Kremlerden, tozlara, stick ve likit formundaki highlighter ürünler cilt türlerine göre hazırlanmaktadır. En iyi aydınlatıcıyı ararken sadece rengine ve yapısına bakmamalı, cilt tonuna uygun olup olmamasına dikkat etmelisiniz.

Yüzünüzde aydınlatıcıyı daha çok çıkık bölgelerde kullanmanız önemlidir. Yanaklarda elmacık kemikleri, göz pınarı, burun köprüsünden aşağı inen vurgu, kaş kemiği ve üst dudağın ortasına uygulanabilir. Bu sayede bu bölgelere vurgu yaparak ışıltılı bir görüntü kazanabilirsiniz.

Beyaz Tenler İçin Highlighter Seçim

Açık cilt tonuna sahip olan kişiler açık pembe alt tonlu beyaz aydınlatıcıları tercih edebilir. İnci tozu, krem gibi aydınlatıcı renkleri elmacık kemiklerine ışıltı kazandıracak. Açık tonlardaki ışıltı aydınlatıcı kullanmak doğru bir tercih olacaktır.

Buğday Ten İçin Highlighter Seçimi

Buğday tene en çok yakışan highlighter şeftali ve pembe tonlarındaki aydınlatıcılardır. Şeftali ve pembe tonlarındaki aydınlatıcılar tene uygulandığında daha canlı ve sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Esmer Ten İçin Highlighter Seçimi

Cilde uygun tonlarda kahve, bronz ve bakır tonları tercih edilebilir. Ten renginize yakın bu tonları tercih ederek kusursuz bir makyaja sahip olabilir ve doğal bir görüntü elde edebilirsiniz.
Cilt Rengine Uygun Highlighter Seçimi

IMPALA Highlighter Kalem – Highlighter Stick (Atomatic) No: 01 Kremsi yapısı sayesinde kolayca sürülür ve yüzde uzun süre kalıcıdır. IMPALA Stick Highlighter ile canlı ve aydınlık bir görünüm yakalayabilirsiniz.  

New Well Derma Highlighter Pudra NW12 Porselen Make Up Aydınlatıcı yüzünüzü ışıl ışıl yapar. Makyajı belirgin hale getiren bu ürün uzun süre kalıcılık sağlar. Cilt dostu olan New Well Derma Highlighetr NW12 gün boyu canlı ve çekici bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kullanıldığında parlak ve canlı bir makyaj elde edilir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: Highlighter nedir, cilt tonuna göre highlighter seçimi, beyaz tenlilere uygun highlighter, buğday tenlilere uygun highlighter, esmer tenlilere uygun highlighter
Temmuz 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR