Cilt Tonuna Göre Doğru Aydınlatıcı Nasıl Seçilir?

Cilt Tonuna Göre Doğru Aydınlatıcı Nasıl Seçilir

Göz alıcı bir makyajın son dokunuşu aydınlatıcı ile tamamlanır. Aydınlatıcı yani highlighter uzun zamandır makyaj uygulamalarının favori ürünleri arasında yer alır. Cildi canlandıran ve parlaklık kazandıran aydınlatıcı sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm açısından makyajınıza farklı bir hava katar.

Sağlıklı ve ışıl ışıl bir görünüm her kadının hayal ettiği bir görüntüdür. Doğru makyaj teknikleriyle ışıltılı ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Makyajın son ve etkili dokunuşlarından biri olan aydınlatıcı ile göz alıcı bir makyaja sahip olabilirsiniz.

Aydınlatıcı (Highlighter) Nedir?

Aydınlatıcı ışığı yüze yansıtan ve ten makyajında daha parlak ve aydınlık bir etki yaratan makyaj malzemesidir. Aydınlatıcı toz, stick, jel ve likit formda olabilir. Aydınlatıcı fırçası ya da parmaklar aracılığıyla uygulanabilen aydınlatıcılar makyaja daha canlı ve parlak bir hava katar. Özellikle yorgun bir göz çevresine ve solgun bir cilt yapısına sahipseniz aydınlatıcı ile cildinizi canlı ve parlak hale getirebilirsiniz.

Aydınlatıcı uygularken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. En iyi aydınlatıcı ürünler arasında cilt tonunuz için en uygun olanı tercih etmelisiniz. Yanlış aydınlatıcı tercihleri cildinizde yapay bir görüntüye neden olabilir. Bu nedenle cilt tonuna uygun aydınlatıcıyı uygun miktarda kullanmanız gerekir. New Well ürünleri ile daha canlı ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.

Cilt Tipine Göre Aydınlatıcı Çeşitleri

Aydınlatıcı çeşitleri arasında likit, toz, jel ve stick formları yer alır. Likit, toz, jel ve stick aydınlatıcılar farklı amaçlar için kullanılır.

Likit Aydınlatıcılar

Likit aydınlatıcılar kuru ciltler için daha uygun bir aydınlatıcı çeşididir. Minimal bir görünüm elde etmek isteyenlerin favori makyaj ürünleri arasında yer alır. Yağlı ciltlerde ise kontrollü kullanıldığı takdirde doğru bir görünüm elde edilebilir. Likit aydınlatıcılar cilde doğal bir görüntü sağlar ve ışığı doğru yansıtır.

Stick Aydınlatıcılar

Stick aydınlatıcıları uygulaması en basit aydınlatıcı çeşididir. Basit kullanımı ve kalıcı olması nedeniyle en çok tercih edilen aydınlatıcılardır. New Well Derma Stick Highlighter Stik Aydınlatıcı yüzde vurgulanmak istenilen bölgelere uygulanarak etkili bir görünüm elde edilir. Highlighter stick 2 farklı renk seçeneğiyle her makyaja kolaylıkla uyum sağlar. Bir ucunda pembe alt tonlu aydınlatıcı stick, bir ucunda ise sarı alt tonlu aydınlatıcı stick yer alır. Soğuk ve sıcak alt tonlu tüm makyaj türlerine uygulanabilen aydınlatıcı stick iki ayrı aydınlatıcı alma derdinden kurtarır.

Toz Pudra Aydınlatıcılar

Karma ve yağlı cilde sahip olanlar için uygun bir aydınlatıcı çeşididir. Cildiniz çok yağlıysa daha fazla yağlandırmamak için krem ve likit ürünler yerine toz pudra aydınlatıcı kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Toz bazlı aydınlatıcı sürebilmek için mutlaka bir aydınlatıcı fırça kullanmanız gerekir. Pudra aydınlatıcı yüze ışıltı verecektir.

New Well Derma Highlighter Pudra NW11 Porselen Make Up Aydınlatıcı kolay kullanımı sahiptir. Cilde parlaklık verir. Canlı ve çekici görünmesini sağlar. Makyajı daha belirgin hale getirir.

Etiketler: highlighter, aydınlatıcı, aydınlatıcı fırçası, en iyi aydınlatıcı, stick aydınlatıcılar, pudra aydınlatıcı, likit aydınlatıcılar
Nisan 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR