Cilt Tonu Eşitleme Nedir? Cilt Tonu Nasıl Eşitlenir?

Cilt Tonu Eşitleme Nedir? Cilt Tonu Nasıl Eşitlenir?

Cildinin sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini kim istemez ki! Ancak cildin sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini engelleyen pek çok etken bulunur. Bunların başında cilt eşitsizliği gelmektedir. Kadınların pek çoğu cilt eşitsizliğinden şikayetçidir. Ciltte oluşan lekeler, kızarıklıklar ve pürüzsüzlükler cilt tonunun eşitsiz görünmesine neden olur.

Cilt tonu eşitsizlikleri ciltte bulunan sebum ve melanin seviyesinin dengesiz olmasından kaynaklanır. Ancak cilt tonunu eşitlemek ve cildinizin dana pürüzsüz görünmesini sağlamak hayal değil. Cilt tonunu eşitlemek ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmak için cilt bakımı ürünlerinden yararlanabilir, doğru ürünlerle ciltte oluşan renk eşitsizliğini giderebilirsiniz.

Cilt Tonu Eşitsizliği Neden Olur?

Cilt tonu eşitsizliğinin pek çok nedeni bulunur. Çevresel faktörler, cilde yapılan yanlış işlemler, cilt sorunları, hormonal bozukluklar ciltte renk değişikliğine sebep olabilmektedir. Güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak da cilt lekelerinin oluşmasına ve cilt problemlerinin meydana gelmesine neden olabilmektedir. Cilt tonunu dengeleyen uygulamalar ile ciltte meydana gelen cilt eşitsizliklerinin önüne geçebilirsiniz.

Cilt Tonu Eşitsizliği Nasıl Giderilir?

Cilt Temizliği

Cilt tonu eşitsizliği problemini gidermenin en önemli yolu cilt temizliği yapmaktır. Cilt temizliği için ürün tercih ederken cildi pürüzsüzleştirecek ürünleri tercih etmelisiniz.

Cildi Nemlendirme

Cildi nemlendirmek ciltte oluşabilecek kusurların önüne geçmenin en önemli adımıdır. Cildi nemlendirerek cilde gereken nem dengesini sağlamış olursunuz. Cildi nemlendirmek için tercih edeceğiniz ürünlerin cilt tipine uygun olması son derece önemlidir.

BioNike Defence B-Lucent Koyu Leke Karşıtı Koruyucu Krem Spf 50 koyu lekelerin oluşumunu engellemek ve mevcut koyu lekelerinin azaltılmasını sağlamak için geliştirilmiştir. BioNike Defence B-Lucent Koyu Leke Karşıtı Koruyucu Krem Spf 50 doğal melanin üretimini dengeler ve ciltte daha eşit bir cilt tonu sağlar. Cildi aydınlatmak ve cilt tonunu eşitlemek için kullanılır.

C Vitamini Kullanımı

Cilt tonunu eşitlemek ve daha pürüzsüz bir görüntü sağlamak için C vitamini kullanımı son derece önemlidir. C vitamini cilt lekelerinin oluşumunu sağlayan melanin üretimin en aza indirir. Cilt tonunu eşitlemek istiyorsanız C vitamini serumu tercih edebilirsiniz.

W-lab C Vitamini Serum içeriğinde yer alan C vitamini ile koyu renk görünümünün azaltılmasında ve cilt tonunun eşitlenmesinde etkilidir. Daha canlı ve daha aydınlık bir görünüm için cilde doğal parlaklık verir. Anti-aging etki sağlayarak kırışıklıkları azaltır ve kırışıklık oluşumunun önüne geçer. Cilde gereksinimi olan nem desteğini sağlar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: cilt onu eşitliği, cilt tonu eşitleme nedir, cilt tonu nasıl eşitlenir, cilt tonu eşitsizliği neden olur, cilt bakımı, güzellik sırları, bb krem, cc krem
Eylül 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR