Cilt Serumu Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalı?

Cilt Serumu Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalı?

Yüz serumu nedir? sorusu cilt bakımında en çok sorulan sorulardan biridir. Cilt bakımının en önemli ancak en ihmal edilen adımlarından biri olan cilt bakım serumu derinin alt tabakasına iner. Bu nedenle en etkili cilt bakım ürünleri olarak karşımıza çıkar. Cilde gereksinimi olan etken maddeleri sağlayarak cildin daha canlı ve parlak görünmesini sağlar.

Cilt Serumu Nedir?

Cilt serumları konsantre yapıya sahiptir. Bu nedenle derinin alt tabakasına kadar inerek etkili bir sonuç almanızı sağlar. Yüz serumu, cildi derinlemesine temizledikten sonra uygulanabilir. Cilde nemlendirme uygulamadan önce cilde sürülebilir. Cilt serumunda çok yüksek konsantrasyonda aktif içerik bulunur. Bu aktif içerikler cildin derinliklerine nüfuz ederler.

Cilt kırışıklıkları gibi cilt sorunlarının giderilmesinde etkili bir cilt bakım ürünüdür. Ancak cilt yapısındaki farklı problemlere göre serumlar çeşitlilik gösterebilmektedir. Kuruluk, nem eksikliği, lekeler, esneklik kaybı ve sivilce, akne gibi problemler için farklı serum çeşitleri bulmak mümkündür.

Cilt Serumları Ne İşe Yarar?

Serumlar farklı vitaminler, mineraller, hücre yenileyici içeriklere sahiptir. Serumlar cildin yeniden sağlık kazanmasını, canlı bir doku elde etmesini sağlar. Stres, yorgunluk, kırışıklık gibi nedenlerle yıpranan cilde takviye ürünlerle genç ve sağlıklı bir görünüm sağlanabilir. Çünkü cilt serumları cildin alt tabakasına kadar inebilmektedir.

Cilt serumuyla birlikte hücrelere gerekli takviye sağlanmaktadır. Bununla birlikte cildimiz eskisine göre daha canlı ve sağlıklı bir hal alır. Kırışıklıklar azalır ve sarkma problemlerinin önüne geçilir. Cilt serumu cilde ve hücrelere güç verir.

Cilt Serumu Ne Zaman Kullanılmaya Başlanmalı?

Cilt serumları yoğun konsantrasyonlu ürünlerdir. Bu nedenle etkileri oldukça çabuk görülmektedir. Cilt yaşlanma belirtileri yaklaşık olarak 27-28 yaşlarında başlar. Bu yaşlarda cilt yaşlanma sürecini geciktirmek için cilt serumu kullanılabilir. 30-40 yaşlarında farklı serumlar, 40 yaş üstünde ise farklı serumlara ihtiyaç duyulabilmektedir. 40 yaşından sonra ise yaşlanma süreci hızlanır. Bu nedenle bu yaşlarda daha yoğun içerikli serumların kullanılması oldukça önemlidir.

Babe Proteoglycan F+F Ampül Anti Aging, yaşlanma karşıtı etkili konsantre bakım ampulüdür. Cildin toparlanması ve sıkılaştırılmasında etkilidir. Cildi derinlemesine nemlendirir. Cilt görünümünün düzenlenmesine yardımcı olur.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: cilt bakımı, cilt serumu nedir, cilt serumu nasıl kullanılır, cilt serumu ne zaman kullanılır, cilt serumu ne işe yarar
Eylül 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR