Cilt Lekeleri Neden Oluşur? Nasıl Giderilir?

Cilt Lekeleri Neden Oluşur? Nasıl Giderilir?

Cilt sorunları günümüzde birçok insanın sorun yaşamak zorunda kaldığı bir problemdir. Cilt sorunlarının oluşmasında en büyük etkenler sağlıksız beslenme, kirli hava ve yanlış kullanılan ürünlerdir. İnsanların cilt tiplerini bilerek ürün alışverişi yapması burada en dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Cilt tipine uymayan bir bakım ürünü kullanıldığı zaman beklenen etkinin tam tersi sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Özellikle sivilce sorunu olan veya doğru bakımlar uygulanmadığında cilt leke oluşumu ve problemleri artmaktadır. Bir çok insanın şikayet ettiği bu durumla ilgili detaylı bilgiler siz değerli okurlar için hazırlanmıştır.

Cilt Temizliği Nasıl Olmalı?

Cilt temizliği artık sadece tek aşamalı temizleme yöntemi olarak bakılmamalıdır. Tüm gün ciltte bulunan makyajın veya dışarıda ki havanın cilde yapışması sonucu tek bir temizleme ürünüyle cildin temizleneceği beklenmemelidir. Tıkanan gözenekler birçok cilt sorununu beraberinde getirmektedir. Bu sorunlarla baş edebilmek için doğru bir temizleme tekniği ve doğru ürün tercih edilmelidir. Cilt temizliği üç aşamadan oluşan gerçek bir temizliğin yapılması demektir.

Cilt Sorunu Yaşayanlar Bunlara Dikkat Etmeli?

Cilt lekelerinin oluşumunu engellemek için temiz gözeneklere ulaşılması gereklidir. Temiz gözenekler içinde kullanılması en gerekli ürünler şu şekildedir; Bionike Acteen sivilcelenmeye eğilimli yağlı ciltler için dengeleyici temizleme suyudur. Bu ürün sivilceye eğilimli cildin seboreik cilt için yumuşak, durulayıcı temizleyicidir. Özel sistemlerle elde edilen bu ürün köpük şeklindedir. Optimum düzgün dağılım ve doğru doz kullanımını sağlar. Kolay kullanımı ve durulanması sayesinde cildi derinden temizleyerek ferahlık kazandırır. Tek yapmanız gereke nemli cildinize dairesel hareketlerle uygulamak ve durulmaktır. Göz çevresiyle temasından kaçının.  Ardından kullanılması gereken ürünler arasında maskeler gelmektedir.

Cildinizin Sağlıklı Ve Güzel Olması Sizin Elinizde

Maskeler ciltte koruma kalkanı görevi görerek cildin ihtiyacı olan nem ve bakımı sağlamaktadır. Bu ürün sivilce ve cilt sorunu yaşayan insanlar için özel olarak üretilen Dermoskin Acnegun arındırıcı maskesidir. Bu maske temizlenen ve nemlendirilen cilde sürüldükten sonra 15 dakika ciltte bekletilmesi yeterlidir. Düzenli kullanımda ciltte ki değişim gözle görülür şekilde fark edilecektir. Göz çevresine uygulanmaması gereken bu ürün gözle temasında da dikkat edilmelidir. Tüm bu işlemlerden sonra tonikleme işlemi yapılmalıdır. Bu işlem için en doğru seçenek Babe Stop akne sıkılaştırıcı toniktir. Bu tonik temizlenen cildin canlanmasına ve doğal tonuna kavuşmasını sağlar. Bu mucizevi tonik cildin yoğun olarak gerçekleştirdiği sebum salgısını düzenler ve gözeneklerin sıkılaşmasına neden olur. Cildin mat ve sıkı bir görünüm kazanmasını sağlar. Tüm bu uygulamalar doğru bir şekilde yapıldıktan sonra cilt sorunu diye bir probleminiz kalmayacaktır. Doğru temizleme ve doğru ürün tercihi tüm problemlerle baş edebilir.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: cilt lekesi, cilt lekeleri, cilt lekesi nasıl oluşur, cilt lekesi nasıl giderilir, cilt sorunu yaşayanlar
Kasım 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR