Cilt Çatlakları ve Önleyici Kremler

Cilt Çatlakları ve Önleyici Kremler

Cilt çatlakları, cildin ani değişikliklere maruz kalması sonucu dermis tabakasında oluşan yırtıklardır. Derimiz her ne kadar çok esnek bir yapıya sahip olsa da, aşırı zorlama ve hormonal değişiklik hallerinde cilt çatlakları oluşabilir.

Hamilelik hali her iki durumu da kapsamaktadır. Hamilelik sırasında vücut hem büyük bir hormonal değişikliğe uğrar, hem de bu esnada alınan kilolar doğumdan sonra verilmeye başlanınca vücut bu kilo değişikliklerine tepki verir. Ergenlik dönemi de ciddi bir hormonal değişime sahne olur. Aşırı kilo aldıktan sonra birden verenler ve sık sık kilo alıp veren kişiler de çatlak oluşumu riski altındadırlar. Bu kişilerin cilt çatlaklarını önlemek için bir tedbir aramaları normaldir.

Bu tedbirlerin başında çatlak önleyici ve giderici kremler gelir. Anne adayları, yeni doğum yapmış anneler, hızlı ve ani kilo verenler ile ergenler cilt çatlakları oluşması ihtimaline karşı çatlak önleyici kremler kullanabilirler. Bu kremler hem önleme hem de giderme özelliklerini birlikte barındırırlar.

Dermoailem’de çok çeşitli cilt çatlağı önleyici ve giderici ürünler bulunmaktadır. Mustela markasının yanı sıra Babe ve Lierac markalarının da ürünleri cilde elastikiyetini geri kazandıran, çatlaklar oluşmadan önleyen ürünlerdir. Zengin yağlarla cildinizi besleyen bu ürünler, kimyasal içermez ve kısa sürede etkili sonuçlar verirler.

 

Mustela Maternite Stretch Çatlak Önleyici Krem

Mustela Maternite Stretch Çatlak Önleyici Krem 150 ml 2 Adet

Kolayca emilen yapısıyla, cilt çatlakları oluşmadan engeller ve cilde elastikiyet kazandırır. Patentli Avokado Peptidleri sayesinde ciltteki gerginlik hissini azaltır. Karaçam ağacının özlerinden elde edilen çatlak önlemeye yardımcı patentli aktif içerik Galactoarabinan ile esnekliği destekler, balmumu ve Shea yağı cildi besler ve nemlendirir.

 

 

 

 

 

 

Babe Anti Stretch Mark Cream

 

Babe Anti Stretch Mark Cream 200 ml

 

Cilt çatlaklarının oluşabileceği kalça, kol, basen, karın gibi her bölgede etkili bir üründür. Cilde elastikiyet kazandırarak cilt çatlaklarını önler.

 

 

Lierac Phytolestil Gel

 

Lierac Phytolestil Gel 200 ml.

 

Elastin dokuyu güçlendirerek, ciltteki pürüzleri giderir. Hamilelik sırasında ve sonrasında, cilt çatlakları oluşumunun engellenmesinde kullanılabilir. Çatlak renklerini %75, çatlakların derinliğini, genişliğini ve boyunu %50 oranında azaltma özelliği vardır. Aslan pençesi, sarmaşık otu ve at kuyruğu otu özleriyle pürüzsüz bir cilde kavuşulmasını sağlar.

 

 

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

 

Etiketler: cilt çatlağı, cilt çatlakları, çatlak önleyici krem, çatlak önleyici kremler, mustela, babe, lierac
Aralık 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR