Cilt Bakım Rutinine Ekleyebileceğiniz CeraVe Ürünleri

Cilt Bakım Rutinine Ekleyebileceğiniz CeraVe Ürünleri

Günümüz şartlarında ister erkek olsun ister kadın olsun fark etmeksizin kişisel bakım ve cilt bakımı bir zorunluluk haline gelmektedir. Özellikle sürekli çalışan ve şehrin tozu ve kiri içinde mücadele edilen bu zamanlarda cildinizde her geçen gün yıpranmaktadır.

Ancak eğer cilt bakımınızı aksatmadan CeraVe ürünleriyle birlikte belirli bir rutin belirleyebilirseniz cildiniz ve sizin için faydalarını görmeniz mümkün olacaktır. Bu nedenle sizler için kısa bir nemlendirici & onarıcı rutini derledik.

Temizleyici Ürünler

İşten veya gezmeden eve geldiğinizde yüzünüzü temizleyici yardımıyla temizlemeniz gerekmektedir. Ancak zaten gece yaptım sabah gerek yok demekte doğru olmamaktadır. Çünkü kullanacağınız ürünlerinizin cildiniz tarafından iyice emilebilmesi için açık gözeneklere sahip olmanız gerekmektedir. Bu nedenle de CeraVe Hydrating Nemlendiren Temizleyici gibi temizleyicileri hem sabah hem akşam kullanmanız önerilmektedir.

Bunun temel sebebi ise cildinizin gece uykudayken de sebum üretmeye devam etmesi gösterilebilir. Bu sorunun önüne geçmek için temizleyici kullanmanızda yarar vardır.

Nemlendirici Ürünler

Cilt bakım rutininiz için temizleme kadar nemlendirme de önemli olmaktadır. Çünkü cildiniz temizlenmiş olsa bile gün içerisinde maruz kalacağı toz, kir ve stres göz önüne alındığında cildiniz kuruyabilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır. Bu nedenle CeraVe Moisturising Lotion Nemlendirici Losyon gibi nemlendiriciler kullanmanız güzel bir cilt için gereklilik olmaktadır. Bu sayede cildiniz kuruluğa ve çatlakların oluşmasına karşın dirençli olacaktır ve cildinizin daha canlı ve sağlıklı durmasına yardımcı olacaktır.

El Kremi

Cildinizi bir bütün olarak düşünmeniz gerekmektedir ve bu bütünün sadece yüzden oluşmadığının bilincinde olmalısınız. Çünkü genellikle cilt bakımı denildiğinde insanların aklına yüz bakımı gelmektedir. Ancak, cildiniz sadece yüzünüzden oluşmamaktadır.

Cilt bakımı sırasında unutulmaması gereken bir diğer nokta da elleriniz olacaktır. Çünkü en az yüzünüz kadar ellerinizde dış etmenlere karşı korumasızdır ve soğuk havalarda elleriniz çatlayabilmekte ve kuruyabilmektedir. Bu sorunun önüne geçebilmek için de Cerave Therapeutic Yağsız Koruyucu El Kremi gibi kremler kullanmanız ve dış etkilere karşı elinizi korumanız gerekmektedir.

Etiketler: cilt bakımı, cerave ürünleri, CeraVe, Clt bakımı rutini, nemlendirici, el bakımı, el kremi, cilt temizleyici
Mayıs 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR