Cilt Bakım Serumu Nedir?

Cilt Bakım Serumu Nedir

Yüz serumu, cildi temizlendikten sonra, doğrudan cilde etki eden bir cilt bakım ürünüdür. Cildi nemlendirmeden önce cilde uygulanır. Yüz serumu, maddelerin cilt tarafından daha kolay emilmesini sağlamak üzere oluşturulmuş bir formüle sahiptir.

Yüz serumu, derinin alt tabakasına inen konsantre ürünlerdir. Oldukça etkili olan yüz serumu, cildin ihtiyacı olan etken maddeleri cilde sağlar. Cildin sorununa uygun cilt bakım serumuyla etkin ve gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz.

Cildin yapısına göre farklı serumlar mevcuttur. Kuruluk, kırışıklıklar, lekeler, sivilcelenme gibi birçok sorun için farklı serum çeşitleri bulunur. Serum, cildin yenilenmesine, ışıl ışıl ve parlak bir doku kazanasına yardımcı olur.  Özellikle cilt kırışıklıkları gibi belirli cilt bakım sorunlarını hedefler.

Cilt bakım serumları, cilt bakım ürünlerine kıyasla daha fazla aktif madde içerir. Bu nedene cilt bakımından daha fazlasını sunan bu ürünler, cildin derinindeki ölü hücrelerin yok edilmesi ve cilt hasarların önüne geçilmesi açısından fayda sağlar. Cildin nem dengesinin düzenli bir şekilde korunmasının yanı sıra, kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur.

Serumlar nemlendirici losyonlar ve kremlerden daha yoğun ve bariyer oluşturucu özellikleri sayesinde nem cilde hapsetme özelliği gösterir. Serumun üzerine uygulanacak nemlendirici veya anti-age ya da leke kremleri gibi tamamlayıcı cilt bakım ürünüyle birlikte nemlendirmeye yönelik etkiye sahiptir.

Serum Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Cilde düzenli bir şekilde serum uyguladığınız zaman cildinizdeki değişimleri fark edeceksiniz. Serumlar, doğrudan epidermis diye isimlendirilen üst derinin daha derininde oluşan yaşlanma kaynaklı lekeler, derin kırışıklıklar gibi cilt sorunlarına etki eder. Bu nedenle, cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezleri arasındadır.

Cilt Bakım Serumu Nasıl Uygulanır?

Cilt bakım serumunu uygulamadan önce yüzün güzelce temizlenmesi gerekir. Ardından tonik yardımıyla cildin kir ve yağdan arındırılması serumun etkisi açısından önemlidir. Cildi kir ve yağdan arındırdıktan sonra cilt bakım serumu cilde uygulanmalıdır. Cilt bakım serumuyla cilde nazikçe masaj yapılarak serum iyice yedirilmelidir.

Pharmaozon Cilt Bakım Serumu cilt dokusunun düzeltir. Cildin daha parlak ve genç görünmesini sağlar. Derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıkların azaltılmasında etkilidir. Cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: cilt bakım serumu, cilt serumu, pharmaozon cilt bakım serumu
Mart 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR