Canlı ve Parlak Bahar Makyajının Püf Noktaları

Canlı ve Parlak Bahar Makyajının Püf Noktaları

Bahar aylarında yenilenmek, canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanmak isteriz. Bahar makyajında doğal tonları kullanarak ışıltılı ve canlı bir görüntü elde edebiliriz. Bahar ve yaz aylarında daha çok kullanılan aydınlık bir makyaj ile etkileyici görünebilirsiniz.

Cildi kusursuz ve doğal gösteren aynı zamanda parlak bir görüntü sunan bahar makyajı ile çarpıcı bir görünüme hazır mısın? Ilık bahar günlerinde sıcak bir görüntü elde etmek için az sayıda ürünle doğal ve ışıltılı bir bahar makyajı yapabilirsiniz. Baharla birlikte makyajı hafifletmek size daha doğal bir görünüm verecektir.

Aydınlık Bir Görünüm İçin Hafif ve Kalıcı Fondöten

Bahar aylarında daha hafif bir makyaj yapmak isteriz. Bunun için öncelikle ten makyajını hafifletmek gerekir. Ten makyajında hem kalıcı hem de doğal bir fondöten kullanarak bahar makyajında hafif dokunuşlar yaratabilirsiniz. Aynı zamanda hafif fondöten ile cildinin bahar aylarında rahat nefes almasını sağlayabilirsiniz.

Vichy Dermablend SPF 35 Foundation Gold 45 ileri derecede kapatıcılık özelliği sayesinde cilt kusurlarını gizler. 16 saat etkinlik sağlayan bu fondöten eşit olmayan cilt tonu, koyu halkalar ve kızarıklığa karşı düzeltici etkiye sahiptir. Cilde ağırlık vermez. Hafif yapısıyla maske etkisi yaratmaz. 24 saat nemlendirme etkisi gösterir.

Işıltılı ve Doğal Göz Makyajı

Ten makyajında olduğu gibi göz çevresinde daha fresh bir makyaj yapabilirsiniz. Göz çevresinde kapatıcı ve aydınlatıcı kullanarak göz çevresindeki kusurları kapatabilirsiniz. New Well Kapatıcı Liquid Concealer göz çevresindeki halka ve morlukların kapanmasını ve makyajın daha kusursuz görünmesini sağlar. Ürünü ince yapısıyla kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Göz çevresinde far kullanmak yerine aydınlık bir görünüm için aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Göz çevresinde aydınlatıcı kullanarak fresh ve doğal bir görünüm kazanabilirsiniz. New Well Derma Highlighter Pudra NW12 Porselen Make Up Aydınlatıcı ile makyajınıza aydınlık bir görünüm katabilirsiniz. Makyajın daha belirgin bir görünüm elde edebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır ve uzun süre kalıcılık sağlar.

Göz makyajında kirpiklerin çarpıcı görünmesini sağlayabilirsiniz. New Well Bio Herbal Bitkisel Mascara kirpiklerinize bakım yapar ve besler aynı zamanda kirpiklerin hacimli görünmesini sağlar. New Well rimel içeriğinde yer alan 7 bitkisel öz, doğal yağ ve protein kirpiklerin bakımında ve beslenmesinde etkilidir. 

Doğal ve Parlak Dudaklar

Bahar aylarında parlak ve canlı bir görünüm için ruj tercihini de doğal ve parlak tonlardan tercih etmek gerekir. Bahar aylarında doğal ve parlak bir görünüm için makyajınıza canlılık ve doğallık katacak tonlardan yararlanabilirsiniz. Selin Beauty Ruj Naked ile doğal ve ışıltılı dudaklar elde edebilirsiniz.
Etiketler: aydınlatıcı, bahar makyajı, kalıcı fondöten, fondöten, maskara, new well maskara, new well aydınlatıcı
Mayıs 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR