Cam Biberon Nasıl Temizlenir?

Cam Biberon Nasıl Temizlenir?

Bebeğiniz için her şeyin en iyisini arzu edersiniz. Annelerin bebek beslenmesinde dikkat ettikleri konulardan biri de biberon temizliğidir. Biberonların kullanımından önce sterilize edilmesi oldukça önemlidir. Özellikle yeni alınan cam biberon kutusundan çıkarıldığı andan itibaren mutlaka temizlenmelidir.

Bebeğinizi virüs ve bakterilere karşı korumak için biberon gibi bebeğin doğrudan temas ettiği malzemelerin temizliğine özen göstermeniz gerekir. İyi temizlenmemiş bir biberon bakterilerin rahat bir şekilde üremesine ve bebeğinizin hastalanmasına neden olabilir. Sağlıklı ve doğal yöntemlerle sterilize edebileceğiniz biberonların temizliği için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir.

Cam Biberon Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Biberon temizliği yaparken içerisinde kullanılacak deterjanın kimyasal içerikli olmaması oldukça önemlidir. Bunun için kullanabileceğiniz organik bebek deterjanları ile biberon temizliğini yapabilirsiniz. Biberon temizliği yaparken çok iyi bir şekilde durulanmasına özen gösterilmelidir. Biberon temizliğinde yapabileceğiniz ilk adım, suyun altında uzun süre çalkalamak ve ardından kaynamış suda beklemektir. 5 -10 dakika kadar kaynatacağınız biberon kendiliğinden temizlenmelidir.

Kaynayan su, bakteri ve diğer olumsuz faktörlerin ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Bununla beraber, cam biberonun mikrop kapmasının da önüne geçmiş olacaktır. Kaynatma işleminin ardından bir maşa aracılığıyla biberonları alabilirsiniz. Soğuk suyla iyi bir şekilde durulayarak biberonunuzu sterilize etmiş olursunuz.

Lansinoh Cam Biberon emzirme düzenine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yüksek sıcaklık ve termal şoka dirençli borosilikat camdan üretilmektedir. Bebeklerin anne göğsüne uygulamış oldukları içgüdüsel dalgaya benzer peristaltik emme hareketinin emzik üzerinde uygulanmasına yardımcı olur. Kalın dokulu tabanı kolay kavramayı ve rahat bir şekilde emmeyi destekler. Kolik sancısının sebeplerinden biri olan hava yutmayı azaltır.

Philips Avent Natural Cam Biberon

0 ay+ bebekler için Philips Avent Natural Cam Biberon doğal emme hissi, gelişmiş antikolik sistemiyle bebekler için özel olarak geliştirilmiştir. Anne göğsüne benzer geniş emzik, emzirmedeki gibi doğal emme hissi yaratır. Isıya ve termal şoka dayanıklıdır. Bu sayede buzdolabında saklanabilir, ısıtılabilir ve sterilizasyon için elverişlidir. BPA içermeyen malzemeden (cam, polipropilen ve silikon) üretilmektedir. Philips Avent Natural biberon, Classic biberonlar ve bardak kulpları hariç Philips Avent serisi ile uyumludur.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: biberon, cam biberon, cam biberon nasıl temizlenir, cam biberon kullanımı, anne ve bebek
Temmuz 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR