Cam Biberon Kullanımın Faydaları

Cam Biberon Kullanımın Faydaları

Cam ve bebek kelimelerini aynı cümlede duyunca paniğe kapılmanıza gerek yok, modern cam biberonlar eskiye göre çok daha güvenlidir. Cam biberonlar, kırılması zor olan ve kırılmış olsalar da keskin kırıklar yerine küçük cam parçaları oluşturan özel temperli camdan yapılır. Bebekler için özel olarak üretilen bu cam biberonlar, ekstra bir koruma katmanı sağlamak ve elden kaymasını önlemek için silikon kılıflara veya dış kaplamalara tamamlanmıştır.

Kimyasal Kullanılmaz: Cam, bebeğinizin sütüne sızabilecek zararlı kimyasallar kullanılmadan yapılır.

Leke ve kokuya dayanıklıdır: Cam leke tutmaz ve koku yapmaz, bu nedenle bebeğinizin anne sütünüzün veya mamanın tadını bozmaz.

Uzun ömürlü ve geri dönüştürülebilir: Cam bebek ürünleri çevre bilincine sahip ebeveynler arasında popülerdir, çünkü cam, doğal malzemelerden yapılmıştır ve birçok kez yeniden geri dönüştürülebilir. Cam biberon kırılmadan saklandığında birden fazla çocuğunuz için yıllarca dayanabilir, sadece emzikleri düzenli olarak değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Dayanıklı ve temizlemesi kolay: Cam biberonlar, plastik biberonlar gibi kolay çizilmez ve şeffaf kalabilir. Bu nedenle içini görmek daha kolaydır. Cam yüksek sıcaklıklara dayanabilir, böylece sıcak suda yıkayabilir, kaynatarak veya buhar sterilizatörleri gibi diğer yüksek ısı sterilizasyon yöntemleriyle sterilize edebilirsiniz.

Şeklini kaybetmez: Cam biberonlar, plastik biberonların aksine ısıtıldığında deforme olmaz.

Cam Biberon Dezavantajları

Cam biberonlar plastikten daha ağırdır. Bu da bebeğinizin kendi tutmasını zorlaştırabilir.

Cam biberonun maliyeti plastiğe göre daha pahalıdır, ancak dayanıklı olacağını düşünürseniz ekonomik açıdan satın almaya değerdir.

Cam Biberon Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bebeğinizi beslemek için cam biberon kullanmak istiyorsanız kaliteyi araştırın ve güvenebileceğiniz bir marka seçin. Philips Avent Naturel Cam Biberon 240 ml SCF053/17 bebeğiniz için tavsiye edilen bir üründür güvenli bir şekilde satın alarak bebeğinizin beslenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Şişenin ağırlığını ve ne tür camdan yapıldığını inceleyin.
  • Kırılabilirlik durumunu inceleyin
  • Sıcağa ve soğuğa ne kadar dayanıklı?
  • Elinizde rahat olacak şekilde mi tasarlanmış?
  • Kaydırmazlık özelliği var mı?

Cam biberonları plastik biberon gibi kullanabilirsiniz. Çarpma ve düşmelere karşı dayanacak şekilde üretilmiştir.

Bebek ürünlerini incelemek için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: bebek ürünleri, biberon, cam biberon, philips cam biberon, philips avent natural cam biberon
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR