Çabuk Yağlanan Saçlara Şampuan Önerileri

Çabuk Yağlanan Saçlara Şampuan Önerileri

Yağlı saçların en büyük sorunu hormonal değişimlerdir. Bunların dışında çevresel faktörler, stres ve yanlış beslenme gibi pek çok faktör sayılabilir. Bu makalemizde çabuk yağlanan saçlara şampuan önerileri hakkında bilgi vereceğiz. İlk olarak belirtmemiz gereken saçlarınızın yağlanmasına neden olan etkenleri ortadan kaldırmanız gerekir. Çünkü bu etkenleri ortadan kaldırmadığınız sürece hangi şampuan olursa olsun etkisini gösteremeyecektir.

Düzenli bakım saçlar söz konusu olduğunda çok önemlidir. Çünkü saçlarınıza yapacağınız bakımla birlikte aşırı yağlanma sorununu ortadan kaldırırsınız. Düzenli bakımın yanı sıra kullandığınız ürünlerde dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bir başkasının saçlarına iyi gelen şampuan sizin saçınıza iyi gelmeyebilir.

Yağlı Saçlar İçin Şampuan Tavsiyesi

Saçlarınız aşırı yağlıysa o zaman özel bir şampuan kullanmanız gerekir. Aşağıda bahsedeceğimiz şampuanlar özel olarak yağlı saçlar için üretilmiş en iyi ürünlerdir.

Vichy Dercos Oil Control

Vichy Dercos Oil Control Advanced Action Shampoo 200 ml – Yağlanma Karşıtı etkisiyle bilinmektedir. Saç derisinin temizlenmesini sağlayarak yağlanmanın gecikmesini sağlar. Saçlardaki sebum dengesizliğinin önüne geçerek saçın daha canlı ve parla olmasını sağlar. Özel yağlanma karşıtı kompleksi ile sebum dağılımını düzenlemeye ve saç derisinin bütünlüğünü korumaya yardıma olmak için 4 aktif maddeyi birleştirmiştir.

Bioxcin Genesis

Yağlanma karşıtı etkisiyle dikkat çeken Bioxcin Genesis Şampuan renklendirici, paraben ve silikon içermez. 

Dermadolin Sedolin

Yağlanma ve kepek oluşumuna karşı etkili olan Dermadolin Sedolin cildin doğal yapısını korur. Özellikle boyalı ve permalı saçların bakımında tercih edilir. Şampuanın içinde silikon ve paraben bulunmamaktadır.

Ducray Squanorm

Yağlı ve kepekli olan saçların korunmasını sağlayan şampuan, cildin aşırı ürettiği sebum dengesini korumaya yardımcı olur. Saç derisine yapışan kepekleri bile dökebilen formüle sahip olan şampuan, saç derisinin nazikçe temizlenmesini sağlar. İçeriğinde bulunan özel bileşenler sayesinde saçlarda meydana gelen yağlanmanın önüne geçer.

Ducray Argeal Sebum Düzenleyici Şampuan

Yağlı saçların bakımını yaparken aynı zamanda kremsi yapısıyla saçlara masaj yaparak rahatlamasını sağlar. Yağlı saçlar için kullanıma uygun olan şampuan kısa sürede etkisini gösterir.

 

Saç bakım ürünlerimizi incelemek için https://www.dermoailem.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz

Etiketler: çabuk yağlanan saçlara şampuan önerileri, saç bakımı, saç şampuanı, yağlı saçlar için şampuan tavsiyesi, cilt bakımı, saç bakım ürünleri
Aralık 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR