Bebeklerle Oynanabilecek Oyunlar Nelerdir?

Bebeklerle Oynanabilecek Oyunlar Nelerdir?

Bebekler ilk bir yılından itibaren inanılmaz bir derecede gelişip büyümeye başlar. Hatta bir bebek bir gece de bile yeni beceriler kazanmış olarak uyanabilir. Bunun için bebeğinizin gelişimini takip etmek ona nasıl davranmanız gerektiğini özellikle de onunla oyun oynarken neler yapmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olacaktır.

Bir bebeğin yuvarlanmayı, oturmayı, emeklemeyi, ayakta durmayı ve yürümeyi öğrenmesi çok uzun sürmez. Aşağıda bahsedeceğimiz oyunlar ise bebeğinizi büyütürken ve keşfederken yeni yeteneklerini en iyi şekilde kullanmanıza teşvik etmek için yardımcı olacaktır.

Üç Aydan Küçük Bebekler İçin Hangi Oyunlar En İyisidir?

Bebekler 3 aydan önce annelerinin yüzünü izlemeyi severler. Bunun için onların bu özelliklerini oyuna çevirmek çok önemlidir. Yapmanız gereken ise bebeğiniz sizi izlerken onun görsel becerilerini keskinleştirmeye yardımcı olmaktır. 3 aydan önceki bebeklere oyuncaklar uzatırken ya da size bakmaya çalışırlarken 20–35 cm mesafede tutun ve bu sayede onların sizi ya da nesneleri takip etmesini kolaylaştırmış olursunuz.

Üç Aylık Bebekler İçin Oyunlar

Bebeğiniz artık çevresini daha fazla tanımaya başladığından dolayı sizin farklı nesnelerle onun dikkatini çekmeniz ve cesaretlendirmeniz gerekiyor. Yapmanız gereken bir oyuncağı eline vererek onun nasıl ses çıkarması gerektiğini öğretmektir. Bebekler bu dönemde cinsiyetlerinin farkında olmadıklarından dolayı ne tür bir oyuncak aldıklarının önemi yoktur. Ancak kendi kişiliklerini keşfetmeye başladıkça bu özellikleri de giderek şekillenmeye başlayacaktır. Örneğin erkek çocuklar daha çok arabalara yönelmeye başlarken, kız çocukları ise daha canlı renklere sahip olan bebeklere ilgi göstermeye başlayacaktır. Bu dönemde bebeğiniz için Polesie Keşa Kamyonet Logic satın alarak onların oyunlarına ve çevreyi keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Bebeğiniz büyüdükçe sizinle etkileşime girmeyi daha fazla sevmeye başlayacak ve kendisiyle vakit geçirdiğinizde daha mutlu ve huzurlu olacaktır. Bebeğinizin yaşı büyüdüğünde ve artık kendi işlerini kendisi yapmaya başladığında onun kendi özgürlük alanını biraz daha genişletebilirsiniz. Bunun için Polesie Sürmeli Araba No 1 Sesli Pembe satın alabilirsiniz. Özellikle kız çocukları bu renkte bir arabaya kesinlikle hayır diyemeyeceklerdir.

Bebeğinizin ilgisini sevecek oyuncaklar için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: bebeklerle hangi oyunlar oynanabilir, anne ve bebek, çocuk ve eğlence, oyuncak
Aralık 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR