Bebeklerde Nemlendirici Krem ve Losyon Kullanımı

Bebeklerde Nemlendirici Krem ve Losyon Kullanımı

Bebek kremleri ile bebek vücut losyonun nasıl kullanılması gerektiği ürüne göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle de bu iki ürün arasındaki farklardan bahsedilmesi gerekmektedir.

Bebek kremleri olarak kullanılan ürünler formülleri gereği daha yoğun ve daha yağlı ürünler olmaktadır. Ancak losyonlar kremlerle benzeşse de sürümü daha yumuşak ve ürün çeşidine göre de yağlılık oranı daha az olan nemlendirici özelik gösteren ürünler olmaktadır. Özellikle de her banyo sonrasında kullanım için uygundur.

Mustela bebek kremleri ya da losyonlarının işlevleri benzerlik gösterse de bebek cildinin hassas olduğunu bundan kaynaklı olarak da bu iki ürünü sürerken dikkatli davranılması gerektiğinin altı çizilmelidir.

Bebek Kremi ya da Vücut Losyonu Nasıl Sürmemiz Gerekir?

Mustela Soothing Moisturizing Face Cream gibi bebek kremleri daha yoğun kıvama sahip olmaktadır. Bu nedenle de biraz daha yağlı bir yapısının olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda da direkt olarak bu ürünleri bebeğinizin cildine sürmemeniz önerilmektedir. Öncelikle elinize bir miktar krem almanız ve bunu bebeğinizin cildine yedirmeniz önerilmektedir. Bebeğinizin direkt olarak çok yağlı bir ürüne maruz kalmaması önemli olmaktadır. Aksi takdirde bebeğinizin cildi zarar görebilmektedir.

Bebek kremini sürerken göbek kordonu düşmeyen yenidoğan bebeklerde karın bölgesinden başlanması önerilmektedir.

Bebek kremi ya da Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu gibi vücut losyonlarını sürerken sırt bölgesini en sona bırakmanızı önerilmektedir. Bunun yapılmasının ana sebebi sırtına ilk önce krem ya da losyon sürülen bebeğin karın ve yüzüne krem sürülmesi için çevrilmesi gerekliliğidir. Eğer sırta krem sürdükten sonra hemen karnına ya da bebeğinizin yüzüne krem ya da losyon sürerseniz büyük ihtimalle bebeğin yattığı zemine krem ya da losyon geçecektir. Bunun önlenmesi için sırtı en sona bırakmanız tavsiye edilmektedir.

Bebek bakımı zor bir süreç olmaktadır. Bu nedenle Mustela Soothing Moisturizing Lotion Body gibi ürünler kullanarak en az ürünle en yüksek verimi elde etmek çok daha mantıklı bir karar olacaktır. Böylelikle bebeğinizin cildine birçok madde kullanmak zorunda kalmazsınız.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: bebek bakımı, bebek cilt bakımı, bebek nemlendirici krem, bebe losyonu, bebe kremi, bebelerde nemlendirici krem, bebeklerde losyon kullanımı
Temmuz 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR