Bebekler İçin Hangi Islak Mendil Tercih Edilmeli?

Bebekler İçin Hangi Islak Mendil Tercih Edilmeli?

Bebeğinizin cildi için uygun bir temizleme ürünü bulmak oldukça önemli bir konudur. Örneğin, bebekler büyürken ıslak mendil ile her yaştaki insandan daha çok temasta olurlar. Hem yumuşacık hassas ciltlerinin tahriş olmaması hem de cilt sağlığı açısından ise bebeğiniz için hangi ıslak mendili seçeceğiniz çok önemli olmaktadır.

Islak mendilleri yalnızca bir mendil deyip geçmemek gerekir. Parfümünden alkolüne, içeriğinden dokusuna bebeğinizi koruyacak ve mutlu edecek ıslak mendili bulmak için dikkat etmeniz gereken bazı detaylar vardır.  Bu sebeple sizler için bu yazımızda bebekler için ıslak mendil seçerken dikkat edilmesi gereken noktaları derledik.

Bebekler için Islak Mendil Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kimyasallardan Uzak Durun

Bebeğinizin cildine direkt teması olacak olan ıslak mendilin içeriği yüksek önem arz eder. İçeriğinde kimyasal bulunan ıslak mendillerden uzak durarak bebeğinizin cilt sağlığını koruyabilirsiniz. İçerisinde SLS, SLES, alkol ve sentetik lif olan ıslak mendillerden kesinlikle uzak durmalı ve doğal içerikli olan ıslak mendillere yönelmelisiniz.

Parabensiz Islak Mendilleri Tercih Etmelisiniz

Bebeğinizin cildini tahriş edebilecek ve dahası cilt sağlığını riske atabilecek başka bir içerik de parabendir. Paraben, kanserojen bir madde olması sebebiyle çok zararlıdır. Bebeğinizin cildi tarafından kolayca emilecek olan parabeni en baştan bebeğinizden uzak tutmalısınız.

Saf Su İçeren Islak Mendilleri Seçin

Islak mendillerin içeriğinde saflaştırılmış su olması bebeğinizin cilt pH dengesi ve sağlığı için önemlidir. Özellikle çeşme suyu ya da kaynak suları, içeriğindeki yüksek kireç ve klor ile bebeğinizin cildine iyi gelmeyecektir.

Cilt Tipine Uygun Seçim Yapın

Her türlü cilt ürünü için nasıl kendi cilt tipinizi göz önünde bulundurarak alışveriş yapıyorsanız, bebeğiniz için de ıslak mendil seçerken onun cilt tipini göz önünde bulundurmalısınız. Bebeğinizin kolay tahriş olan bir cildi varsa hassas ciltler için olan ıslak mendilleri seçmek ve yeni doğan bebeğiniz için yenidoğan ıslak mendillerini seçmek gibi detaylara dikkat etmelisiniz.

Hassas Ciltler İçin Üretilmiş Olmasına Dikkat Edin

Bebeğinizin hassas cildi için kullanacağınız ıslak mendil hipoalerjenik olmalıdır. Bu sayede bebeğinizin cildini koruyabilir ve tahriş olmasını engelleyebilirsiniz. Bambino 72 Yaprak Alkolsüz Islak Havlu sayesinde alkol, boya ve parfüm içermeyen içeriği ve hipoalerjenik yapısı ile bebeğinizi mutlu edecek temizlik ve konfora ulaşabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: ıslak mendil, bebekler için en iyi ıslak mendil, bebekler için hangi ıslak medil tercih edilmeli, ıslak mendil seçerken nelere dikkat edilmeli
Eylül 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR