Bebekler İçin Güneş Kremi Önerileri

Bebekler İçin Güneş Kremi Önerileri

Yaz aylarında bebeğinizle deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Minik bebeğinizin hassas cildinizi güneşe karşı korumanız gerekir. Bebeğinizin hassas cildine güneş ışınları zarar verebilir. Bu nedenle bebeğiniz için güneş kremi arayışına girebilirsiniz.

Bebeğiniz için güneş kremi seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bebekler ve çocuklar için üretilen güneş kremi tercih etmek en sağlıklısıdır. Yetişkin güneş kremi bebeklerin ciltlerine uymaz.

Çocukları güneşten korumak için SPF 50 ya da SPF 50+ faktörlü güneş kremi tercih edilmelidir. Ayrıca, güneş kremi bebeklerin ve çocukların cildine uyarlanmış ve test edilmiş bileşenlerden oluşmalıdır.

Mustela Spf 50 Faktör Güneş Kremi Seti

Mustela en çok tercih edilen bebek güneş kremlerinden biridir. Yüksek koruma sağlayan bu güneş kremi akışkan bir yapıdadır. Mustela SPF 50 Faktör Güneş Kremi Seti bebeklerin hassas cildini korumak üzere geliştirilmiştir. Mustela güneş kremi bebeklerin ve çocukların hassas cildi için uygun olan UVA korumasına sahiptir ve yüksek derece koruma sağlar. Yeni doğmuş bebekler için uygundur.

İçeriğinde yer alan E vitamini ile bebeğin cildinin nemli kalmasını sağlar. Avokado özü içeren bitkisel bileşimi ile güneşin neden olduğu hassasiyet problemlerini en aza indirir. Kimyasal madde içermeyen Mustela güneş kreminin alerjik reaksiyon oluşturma riski ise çok düşüktür. 

Solante Babies Sun Care Lotion Spf 30

Solante Babies Sun SPF 30+ hassas bebek ciltleri için geliştirilen güneş koruyucu kremidir. Güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlar. Solante Babies Sun Care Lotion DNA hasarına karşı cildin korunmasında etkilidir. Yağsız, suya dayanıklı ve hipoalerjinik yapıdadır. İçeriğinde yer alan antioksidanlar hassas çocuk ciltlerinin korunmasına ve beslenmesine katkı sağlar. Uzun süreli nemlendirme söz konusudur.

La Roche Posay Anthelios Lait Bebe Spf 50+

La Roche Posay Anthelious Lait Bebe SPF 50+ hassas bebek cildi için yüksek faktörlü güneş koruyucu bakım kremidir. Güneş ışığına maruz kalan bebekler için yüksek koruma sağlar. Suya ve kuma karşı dayanıklıdır. Paraben içermez parfümsüzdür. Akışkan ve dağılması kolaydır. La Roche Posay Termal suyu içerir

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş kremi, bebekler için güneş kremi, mustela güneş kremi, bebek güneş kremi
Mart 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR