Bebek Vücut Kremi Nasıl Olmalı?

Bebek Vücut Kremi Nasıl Olmalı

Bebeklerin ciltleri hassastır. Bunun için dikkatli hareket etmek ve bu hassasiyeti önemsemek gerekir. Bebeklerin cildi yetişkin bireylere göre daha az yağlıdır ve bu da onların cildinin narin olmasına neden olur. Yeni doğan sürecinde cilt tahrişlere ve mikroplara karşı açık olduğundan anne ve babaların bu konuda önlem alması gerekir.

Bebeğin cildi doğum sonrasında 2–3 hafta içerisinde dünyaya alışır. Bu süre içerisinde bebeğin cildinde kurumalar, kabuklanmalar ve soyulmalar meydana gelebilir. Bunların önlenebilmesi için bebeğin cildinin nemli tutulması gerekir. Nemlendirme işlemi bebek vücut kremleri sayesinde mümkün olur. 

Vücut Kremi Kullanmanın Faydası Nedir?

Bebekler için özel olarak üretilmiş bu kremlerin amacı bebeğin sağlığını korumaktır. Bu nedenle kullanım sırasında bebeğin cildine kesinlikle zarar vermez. Bebek losyonu ve kremleri yalnız dış etkenlere değil aynı zamanda bebeğin pişik oluşumunu da engeller. 

Her bebek kendisine masaj yapılmasından hoşlanır. Bunun için vücuduna sürülecek olan losyon ve kremler sırasında bebeğe masaj yapılmış olacağından bebek, daha huzurlu olacaktır. Satın alınacak olan kremin bebeğin cildinin nefes almasına yardımcı olması gerekir. 

Mustela Cold Krem İçeren Besleyici Vücut Losyonu, bebeğin kuru cildini korumaya yardımcı günlük bakım ürünüdür. Cildin yüzeyinde ekstra koruma sağlamayı hedefler, uzun süreli nemlendirmeye yardımcı olur. Her gün tercihen banyo sonrası temiz vücuda nazik hareketlerle uygulanabilir.

Vücut Kremi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Her cilt birbirinden farklıdır, fakat yeni doğan bebeklerin tamamının cildi hassastır. Bu nedenle yeni doğan bebeğinize alacağınız vücut kreminde kimyasal katkı olmaması önemlidir. Renklendirici ve paraben içermeyen ürünler bu konuda doğru bir seçim olur. Bitkisel yağlar ve test edilmiş ürünler tercih edilerek bebeğin cildinin sağlıklı bir şekilde korunması gerekir.

Seçilen ürünün içeriğinde vitamin ve minerallerin olması, cildin daha yumuşak ve sağlıklı olmasına katkı sağlar. Bebeğin cildi ne kadar yumuşak olursa bebekte o kadar huzurlu olur. Gergin ve pişik olmuş bir cilt, bebekte rahatsızlık yaratacağından dolayı günlük yaşamını olumsuz etkiler.

Bebeğiniz için sağlıklı ürün gruplarına https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: bebek kremi, bebek vücut kremi, bebek vücut kremleri, vücut kremi kullanımı, vücut kremi faydaları, mustela krem, mustela kremleri, mustela vücut kremleri, mustela vücut kremi
Mayıs 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR