Bebek ve Çocuklar İçin Neden Özel Bakım Ürünleri Kullanmalıyız?

Bebek ve Çocuklar İçin Neden Özel Bakım Ürünleri Kullanmalıyız?

Bebeklerin ve çocukların cilt yapıları tam olarak gelişim süreçlerini tamamlamadıkları için daha hassas ve daha narin bir yapıya sahiptir. Bu nedenle de bebeklerde ve çocuklarda kullanılacak nemlendirici onarım ve kişisel bakım ürünleri gibi tüm ürünlerin özenle üretildiğinden emin olunması gerekir.

0-3 aylık bir yenidoğan bebeğin ihtiyaçları ile üç yaşına kadar olan bir bebeğin ihtiyaçları aynı değildir. Aynı şekilde üç yaşından 10 ya da 12 yaşına kadar olan çocuklarında ihtiyaçları farklılık gösterir. Bu nedenle de alınan ve kullanılan ürünlerin kime göre üretildiği, hangi şartlar altında üretildiğine ve ne kadar kaliteli ürünler olduğuna dikkat edilmesi gerekir.

Bunun için de sıkı bir araştırma yapılması ve Bioderma Atoderm Cream gibi çeşitli testlerden geçmiş ürünlerin kullanılması, tercih edilmesi çok daha doğrudur. Bu nedenle sizler için bebek ve çocuklar için neden özel bakım ürünleri kullanılması gerektiği ile ilgili kısa bilgiler derledik.

Bebek ve Çocukların Ciltleri Hassastır

Yukarıda da bahsedildiği gibi bebekler ve çocukların ciltleri tam olarak gelişimlerini tamamlayamadıkları için hassas bir yapıya sahiptir. Bu nedenle de dışarıdan gelebilecek etkilere karşı oldukça savunmasızlardır. Çünkü, soğuk hava, sert rüzgâr gibi pek çok durumda bebeklerin ve çocukların ciltleri tahriş olabilir. Aynı zamanda yanlış ürünler kullanıldığında da çeşitli problemlerle karşılaşılabilir.

Bunun önlenebilmesi için ise bebeğinize ya da çocuğunuza bir ürün alıyorken dikkatli olmanız ve onun için en uygun şartlarda üretilen, en uygun formüllere sahip olan ürünleri tercih etmeniz gerekir.

Bebeğinizi ve Çocuğunuzu Dış Etkenlere Karşı Koruyun

Bebekler ve çocuklar çok hassas ve narin bir yapıda oldukları için dış etkenlere karşı dirençsizlerdir ve ciltleri çok fazla çatlar. Bu yüzden bebeğinizi ya da çocuğunuzu bu durumdan korumanız gerekir.  Bunun için de bebeklere ve çocuklara özel olarak üretilen nemlendiriciler gibi kişisel bakım ürünleri kullanmanız gerekir. Aksi takdirde bebeğiniz veya çocuğunuz dış etkenlere karşı savunmasız kalacağı için cilt çatlakları ya da cilt kuruması gibi çeşitli problemlerle karşılaşabilir.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: bebek bakımı, bebek ve çocuklar için neden özel bakım ürünleri kullanmalıyız, özel bakım ürünleri, bebekler için özel bakım ürünleri, çocuklar için özel bakım ürünleri, nemlendirici onarım
Kasım 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR